Wij maken het rond
Partner worden

Nieuwsbrief oktober 2021

Gepubliceerd op donderdag 28 oktober 2021
Algemeen

Nieuwsbrief oktober 2021

Van de mooie uitreiking van de Innovatieprijs Regio Foodvalley op 29 september gaan we nu met snelle schreden richting 18 november wanneer onze eigen Living Lab Day zal plaatsvinden. Een jaarcongres, dat we dit jaar gelukkig weer fysiek kunnen organiseren zodat er ruimte voor ontmoeting en inspiratie kan ontstaan. U komt toch ook? De winnaar van de Innovatieprijs Fabriek Fris zal ons een kijkje achter de schermen geven in hun circulair ondernemerschap. De andere onderdelen ziet u in het programma, het beloofd boeiend te worden! 

In deze nieuwsbrief vindt u natuurlijk de terugblik op bijeenkomsten en de vooruitblik op toekomende activiteiten zoals we dat altijd doen. Dat hoort bij het lerende netwerk dat we zijn. We stellen u voor aan Wicha Benus die speciaal voor MKB ondernemers een functie als verbinder heeft vanuit het Living Lab. Leren en innoveren hoort daar helemaal bij, zoals te lezen valt.

Omdat het einde van het jaar nadert zijn we bezig om voor 2022 plannen te maken. Mocht u interesse hebben om mee te denken of het concept jaarplan te ontvangen, laat het ons dan weten en neem contact op. 

Nieuwsbrief

Meer informatie

Algemeen

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven