Terwijl u deze nieuwsbrief ontvangt staan 5 bedrijven in de startblokken zich te presenteren voor de Innovatieprijs Regio Foodvalley. Vanavond, 29 september, is het zover! Vijf prachtige genomineerden: duurzaam, circulair, ondernemend en vernieuwend. We hopen dat de hele avond zo zal zijn met veel ontmoetingen en inspiratie. We hopen ook u vanavond te ontmoeten!
Er zijn de afgelopen week drie werkplaatsen geweest die de diepte ingingen: Werkplaats Bouw, Industrie en Waterstof. Daarbij zijn we bezig om een mooie Living Lab Day voor te bereiden op 18 november. Dat is als het ware ons jaarcongres, waarbij we alle founders, partners en betrokkenen graag vertellen wat we voor resultaten boeken en kans geven voor netwerken.
In deze nieuwsbrief stellen we ook een nieuw lid van de Versnellingskamer aan u voor. Wilma Gorissen is vanaf de zomervakantie toegetreden tot het dagelijks bestuur. Zij versterkt daarmee de noordflank van de Regio Foodvalley in onze activiteiten.
Van 7-13 september jl. was de Verspillingvrije week en de Regio Foodvalley heeft volop meegedaan om voedselverspilling onder de aandacht te brengen. Zo waren er meerdere school projecten, zijn inwoners in alle gemeenten geïnformeerd en waren er mooie bijeenkomsten. We leggen er eer in om een nationale proeftuin te zijn waar we als Living Lab aan meedoen. Volgende week, tijdens het ‘The Future of Us’ festival vertellen we over de verschillende activiteiten die we in de proeftuin ondernemen.