Wij maken het rond
Partner worden

Nieuwsbrief september 2021

Gepubliceerd op woensdag 29 september 2021
Algemeen

Nieuwsbrief september 2021

Terwijl u deze nieuwsbrief ontvangt staan 5 bedrijven in de startblokken zich te presenteren voor de Innovatieprijs Regio Foodvalley. Vanavond, 29 september, is het zover! Vijf prachtige genomineerden: duurzaam, circulair, ondernemend en vernieuwend. We hopen dat de hele avond zo zal zijn met veel ontmoetingen en inspiratie. We hopen ook u vanavond te ontmoeten!

Er zijn de afgelopen week drie werkplaatsen geweest die de diepte ingingen: Werkplaats Bouw, Industrie en Waterstof. Daarbij zijn we bezig om een mooie Living Lab Day voor te bereiden op 18 november. Dat is als het ware ons jaarcongres, waarbij we alle founders, partners en betrokkenen graag vertellen wat we voor resultaten boeken en kans geven voor netwerken.
 
In deze nieuwsbrief stellen we ook een nieuw lid van de Versnellingskamer aan u voor. Wilma Gorissen is vanaf de zomervakantie toegetreden tot het dagelijks bestuur. Zij versterkt daarmee de noordflank van de Regio Foodvalley in onze activiteiten. 

Van 7-13 september jl. was de Verspillingvrije week en de Regio Foodvalley heeft volop meegedaan om voedselverspilling onder de aandacht te brengen. Zo waren er meerdere school projecten, zijn inwoners in alle gemeenten geïnformeerd en waren er mooie bijeenkomsten. We leggen er eer in om een nationale proeftuin te zijn waar we als Living Lab aan meedoen. Volgende week, tijdens het ‘The Future of Us’ festival vertellen we over de verschillende activiteiten die we in de proeftuin ondernemen.

Nieuwsbrief

Meer informatie

Algemeen

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven