Wij maken het rond
Partner worden

Ondernemersdesk biedt helpende hand aan ondernemers in de regio 


Gepubliceerd op donderdag 09 december 2021
Algemeen

Ondernemersdesk biedt helpende hand aan ondernemers in de regio 


Eén plek voor alle vragen van ondernemers

De Ondernemersdesk is dé plek waar ondernemers terecht kunnen met hun vragen over groei, personeel, ruimte en financiering in Foodvalley. De Ondernemersdesk beantwoordt vragen van ondernemers, legt verbanden tussen ondernemers, overheden en andere organisaties, en zorgt ervoor dat de belangen van ondernemers centraal staan in de regio. 

Ondernemersdesk wijst de weg

Je kent het vast wel als ondernemer: je zit met een vraag en weet niet goed waar je moet zijn om die beantwoord te krijgen. De Ondernemersdesk staat klaar om jou te helpen, legt verbindingen met relevante partijen en geeft niet op tot we jouw vraag hebben beantwoord. Of het nu gaat om contact met andere ondernemers, ruimte om te groeien, vragen over voldoende personeel, (bij)scholing, of mogelijkheden voor financiering of subsidie, we zetten je op het juiste spoor zodat jij kan doen waar je goed in bent: ondernemen.  

Ondernemersdesk verbindt

Regio Foodvalley is een economisch sterke regio, waarin ondernemers, overheid, onderwijs en andere organisaties al jarenlang samenwerken aan duurzame groei. De Ondernemersdesk verbindt partijen die elkaar kunnen helpen bij nieuwe initiatieven, innovatie, netwerkvorming en uitvoering. Zo versterken we de economische kracht van de regio en dragen we bij aan een versnelling van de groeipotentie van Foodvalley  

Ondernemersdesk zet de ondernemer centraal

Er zijn op dit moment al heel veel goede initiatieven die actief bijdragen aan de economische kracht van de regio. Denk aan de Regiodeal, de Strategische Agenda, de MKB-deal, Human Capital Agenda en noem maar op. Maar wat betekenen die initiatieven voor mij als ondernemer? De Ondernemersdesk zet de ondernemer centraal en is de schakel tussen initiatieven en ondernemers. Daarbij wachten we niet op wat er op ons af komt, maar zitten we ook aan tafel om de behoefte van ondernemers te vertalen in nieuw regionaal beleid, programma’s en projecten die aansluiten op de wensen van ondernemers in de regio. 

Ondernemersdesk Regio Foodvalley

De Ondernemersdesk Regio Foodvalley is opgericht, door en voor ondernemers. De drijvende krachten achter de desk zijn VNO-NCW Veluwevallei, FOV Regio Foodvalley, de lokale ondernemersverenigingen in de acht regiogemeenten, en Regio Foodvalley. Zij streven samen naar een duurzame groei en het versterken van de brede welvaart in de regio. 

Contact

Meer informatie over de Ondernemersdesk Foodvalley of wil je direct in contact komen, kijk dan op www.regiofoodvalley.nl/ondernemersdesk of stuur een mail naar ondernemersdesk@regiofoodvalley.nl. 

Meer informatie

Algemeen


Foto's

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven