Online magazine Groei #8

Gepubliceerd op donderdag 02 december 2021
Algemeen

Online magazine Groei #8

Het online magazine Groei #8 van Regio Foodvalley is uit! Een editie vol innovatieve en duurzame verhalen. 

Dit jaar is voor het eerste jaar de Innovatieprijs Regio Foodvalley uitgereikt. Fabriek Fris uit Ede heeft deze prijs gewonnen. Dit bedrijf verwerkt oude lakens en tafelkleden uit de horeca weer tot kwalitatief goede kokskleding. Daarnaast geven zij statushouders een kans om in het atelier te werken.

De CHE is in opdracht van Regio Foodvalley begonnen met een nieuwe Innovatiemonitor. Dit wordt geen droog rapport, maar zal bestaan uit inspirerende verhalen. Iedereen kan meedoen en meedenken, van startup tot grote ondernemingen, overheden en onderwijs- en kennisinstellingen. 

Helaas hebben wij nog steeds te maken met COVID-19 en alle gevolgen hiervan. Nu de steunmaatregelen zijn afgelopen, hebben ondernemers nog steeds veel uiteenlopende vragen. Om de ondernemers hiermee te helpen, zetten wij een Ondernemersdesk op. Dit wordt één plek waar ondernemers alle vragen kunnen stellen. Wij willen de ondernemers helpen om sterker uit de crisis te komen. 

In Groei#8 leest u ook over de pilots/experimenten die zijn gedaan in zes supermarkten in de regio. Met deze experimenten probeerden we de consument te inspireren om plantaardige keuzes te maken. 

Lees Groei #8Meer informatie

Algemeen

Downloads

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2022 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven