Regio Foodvalley zoekt meest innovatieve ondernemer

Gepubliceerd op dinsdag 07 juni 2022
Algemeen

Regio Foodvalley zoekt meest innovatieve ondernemer

Op 19 oktober 2022 wordt de Innovatieprijs Regio Foodvalley 2022 uitgereikt aan de meest innovatieve ondernemer uit de regio. Ondernemers met innovatieve, slimme producten, diensten of processen, ontstaan uit een samenwerking én die bijdragen aan een circulaire economie, kunnen zich tot en met 1 september 2022 aanmelden via www.innovatieprijsregiofoodvalley.nl. Een vakjury maakt vervolgens bekend welke vijf ondernemers voor de prijs worden genomineerd.

In Regio Foodvalley werken we als overheden, ondernemers en onderwijsinstellingen samen aan duurzame oplossingen. Ondernemers bedenken slimme ideeën en praktische oplossingen en werken daarvoor soms op een onverwachte manier samen met andere ondernemers. Aan hen wordt de Innovatieprijs Regio Foodvalley 2022 uitgereikt. 
Vorig jaar nam Fabriek Fris uit Ede deze prijs in ontvangst. Het bedrijf verwerkt oude (tafel)lakens weer tot kwalitatief goede kokskleding. Ook geeft Fabriek Fris statushouders een kans door ze in het atelier aan het werk te zetten en taallessen te geven.

Criteria

De Innovatieprijs Regio Foodvalley is er voor goede ideeën met grote impact in (en buiten) Regio Foodvalley. Criteria om in aanmerking te komen voor de Innovatieprijs 2022 zijn onder andere:

  • De innovatie is duurzaam en draagt substantieel bij aan een circulaire economie.
  • De innovatie is ontstaan uit een aantoonbare (keten)samenwerking.
  • De innovatie werkt en dat kan worden aangetoond met resultaten of een prototype.
  • De innovatie heeft betrekking op de maakindustrie, energie- of milieutechnologie of agrofoodsector.

Aanmelden

Ondernemers kunnen zich met hun innovatieve idee of product aanmelden via www.innovatieprijsregiofoodvalley.nl. Dit kan tot 1 september 2022. Vervolgens maakt een vakjury vijf genomineerden voor de Innovatieprijs Regio Foodvalley 2022 bekend

Op 19 oktober 2022 wordt de Innovatieprijs Regio Foodvalley 2022 tijdens een feestelijke bijeenkomst in De Basiliek in Veenendaal uitgereikt.

Meer informatie

Algemeen

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2022 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven