Samen rondmaken in 2023!

Gepubliceerd op vrijdag 23 december 2022
Werkplaats Waterstof

Samen rondmaken in 2023!

Wij willen het samen rondmaken! Het zwaartepunt van Werkplaats Waterstof lag de afgelopen twee jaar op het faciliteren van kennisuitwisseling, verbinding en samenwerking met de focus op Waterstofinitiatieven ten behoeve van mobiliteit. In 2023 willen wij meer focussen op systeeminnovatie. Daarmee zullen wij ons zwaartepunt verschuiven met een nieuw aanpak en onze focus verbreden.

Nieuw aanpak

In 2023 gaan wij aan de slag met een nieuw aanpak, waarbij meer focus wordt gelegd op implementatie. Ook gaan we, zoals de programmamanager Carolien Huisman van het Living Lab Regio Foodvalley Circulair toelichtte tijdens het Captains Dinner, meer projectgericht aan de slag met waterstofontwikkelingen en meer initiërend met opgaven binnen de regio. Daarnaast willen wij nieuwe partijen binnen de regio aan ons binden. Het zwaartepunt van Werkplaats Waterstof verschuift van kennisuitwisseling, verbinding en samenwerking naar het faciliteren van ‘de concrete ontwikkeling van doelen en ambities t.b.v. bestaande of nieuwe waterstofinitiatieven’.

Nieuwe Focus

In 2023 verbreden wij onze focus naar andere sectoren. Om de toepassingen van waterstof op te schalen is het belangrijk om te innoveren op systeemniveau. Innoveren over de hele keten, van het opwekken van waterstof tot aan het gebruik van waterstof voor verschillende functies. Maar ook innoveren en verbindingen maken met verschillende sectoren, niet enkel met transport maar ook met bijvoorbeeld landbouw, bedrijventerreinen en industrie om zodoende waterstof businesscasussen rond te krijgen. Een mooi voorbeeld van systeeminnovatie en koppeling met landbouw is de boerderij van Dogterom

Meer informatie

Werkplaats Waterstof


Foto's

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2023 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven