Start onderzoek WUR studenten - Waterstof

Gepubliceerd op donderdag 05 augustus 2021
Community of Practice Waterstof

Start onderzoek WUR studenten - Waterstof

Mooie update! Het onderzoeksvoorstel dat wij vanuit Werkplaats Waterstof voor het ACT programma bij Wageningen Universiteit hebben ingediend is gekozen. In September zal een Multidisciplinaire groep MSc studenten onderzoek uitvoeren naar de benodigdheden voor: het succesvol adopteren van waterstoffaciliteiten binnen de Regio Foodvalley (1) en voor het realiseren van een waterstofeconomie op lange termijn (2). 

Systematische Knelpunten

Het onderzoek zal zich richten op het in beeld brengen van de systematische knelpunten en factoren, die het succesvol afstemmen van vraag en aanbod van waterstof binnen de regio belemmeren. Ook zullen de studenten kijken naar welke schaalgrootte geschikt is om een groene waterstofeconomie in de regio te ontwikkelingen. Het onderzoek zal twee maanden duren. Aan het einde zullen de studenten een advies leveren over de benodigdheden voor het succesvol adopteren van groene waterstof binnen Regio Foodvalley.

Wij zullen bij aanvang van dit onderzoek de studenten aan de deelnemers van Werkplaats Waterstof koppelen. Vragen over dit onderzoek en deelname? Neem dan gerust contact met ons op!

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2023 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven