Wij maken het rond
Ondernemers

Terugblik Circulair Café #2 - Milligreens

Gepubliceerd op donderdag 28 september 2023
Algemeen

Terugblik Circulair Café #2 - Milligreens

Op 12 september opende Milligreens in Barneveld zijn deuren voor ons tijdens het tweede Circulaire Café. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het telen van hoogwaardige microgroenten en cressen met een innovatieve twist. Hun gewassen worden op een 'verticale' manier gekweekt en verpakt in volledig composteerbare kartonnen bakjes, dankzij hun gebruik van hennep groeimedium. Dit betekent: geen plastic, geen afval!
Jaco Kuiper, de oprichter en eigenaar van Milligreens, nam ons mee in de boeiende wereld van 'vertical farming' en legde uit hoe stadslandbouw kan bijdragen aan een verbeterde leefomgeving. 

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij het volgende Circulaire Café en samen verder te bouwen aan een circulaire toekomst.

Meer informatie

Algemeen

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven