Vacature: adviseur duurzame infrastructuur - Provincie Utrecht

Gepubliceerd op donderdag 02 juni 2022
Algemeen

Vacature: adviseur duurzame infrastructuur - Provincie Utrecht

Heb jij een focus op verduurzaming? Denk jij in kansen en mogelijkheden en krijg je energie in het meenemen van je collega's naar een klimaatneutrale en circulaire provincie? Dan komen wij graag met je in contact!

Wat ga je doen?

In deze functie sta jij voor de uitdaging om de verduurzaming van de infrastructuur te versnellen met een duidelijke koers. Jouw taak is om een roadmap op te stellen voor de verduurzaming van onze infrastructuur voor de korte, middellange en lange termijn en hier sturing aan te geven.

Met jouw enthousiasme neem je o.a. projectleiders, assetbeheerders en weginspecteurs mee in de transitie naar een klimaatneutrale en circulaire provincie. Samen verken je waar de kansen liggen, en welke haalbaar en betaalbaar zijn. Aan de hand van deze roadmap onderzoek je samen met collega’s op welke manier de verduurzaming bij onze infrastructurele projecten kan worden doorgevoerd. Je leidt sessies met collega’s voor concrete toepassingsmogelijkheden. Waar nodig werk je concrete voorstellen uit. Je werkt met de tools van de Green Deal Duurzaam GWW om circulariteit en duurzaamheid goed te onderbouwen. Je verkent waar we innovaties kunnen stimuleren en hoe we deze bij succes kunnen opschalen.

Je helpt de provincie om processen te beschrijven en het gedachtengoed van duurzaam en circulair werken daarin te verankeren. Ook ben je regisseur van het meten en monitoren van de resultaten en zorgt voor het dashboard naar management en bestuur.

Je werkt nauw samen met collega’s van onder andere Inkoop, Energietransitie, Circulaire Economie  en Klimaatadaptatie om onze werkwijze van de verduurzaming van infrastructuur goed te laten aansluiten op de concernopgaven van de provincie.

Lees de volledige vacature via onderstaande button. 

Meer informatie 

Meer informatie

Algemeen

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2022 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven