Wij maken het rond
Partner worden

Webinar: waarom je circulair moet ondernemen om toekomstbestendig te zijn

Gepubliceerd op vrijdag 01 oktober 2021
Algemeen

Webinar: waarom je circulair moet ondernemen om toekomstbestendig te zijn

Als ondernemer stond je door de corona-pandemie zeer waarschijnlijk voor nieuwe uitdagingen. Ineens merkte je bijvoorbeeld dat inkooprijzen stegen. Of dat bepaalde grondstoffen niet meer geleverd werden. En dat zorgde voor vertraging voor jouw eindproduct. Hoe bereid je je dus voor op de toekomst – zodat jouw onderneming nét wat beter bestand is tegen onverwachte ontwikkelingen?

Waarom dit interessant is voor jou

In de webinar op woensdag 27 oktober 2021 praat het Versnellingshuis je bij over waarom het belangrijk is om jouw business circulair te maken, zodat deze ook in de toekomst nog kan blijven bestaan. Raak geïnspireerd door verschillende experts en ervaren ondernemers. En ontdek waarom specifiek circulair ondernemen jouw business gaat helpen.

Aan het woord

  • Opening door Sandra Kolodzinskyi, RVO.
  • Erin Troost, vanuit het Versnellingshuis Nederland circulair!
  • Marc van der Heijden is directeur bij TRIBOO. Het bedrijf zag kansen om massieve meubelpanelen minder zwaar te maken en ontwikkelde een gezonder en lichter alternatief voor onder andere circulaire kantoorinrichtingen en keukens.
  • Marcelien Bos – de Koning is Chef de Emission bij NOC-NSF in Parijs geeft haar reflecties: als Olympisch zeilster heeft ze de wereld gezien en het klimaat zien veranderen.
  • Aernout Dijkstra – Integrator en Sustainability Expert bij Bugaboo. Aernout zal toelichten hoe het bedrijf zijn wielen circulair laat draaien.

Praktisch

Datum: woensdag 27 oktober 2021
Tijd: van 09:30 uur tot 11:00 uur
Locatie: online. Vlak voor het webinar ontvang je van ons een link tot deelname

Aanmelden 

Meer informatie

Algemeen

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven