Wim Werkman op de fiets met Regio Foodvalley #connect

Gepubliceerd op vrijdag 28 mei 2021
Algemeen

Wim Werkman op de fiets met Regio Foodvalley #connect

Vanuit Regio Foodvalley is op 1 december 2020 de Strategische Agenda 2020-2025 vastgesteld door partners uit de overheid, ondernemers en onderwijs. Regio Foodvalley heeft de ambitie om in 2030 een topregio te zijn op het gebied van landbouw en voeding. Een regio waar mensen aantoonbaar gezonder zijn, graag wonen, ondernemen en innoveren en waar circulair werken gewoon is.

De intensieve samenwerking tussen ondernemers, kennisinstellingen en overheid zorgt ervoor dat goede ideeën verder komen en ambities bereikt worden. Samen met de partners worden oplossingen bedacht voor belangrijke vragen in deze regio. 

#Connect door de regio

Er zijn inmiddels projecten van start gegaan waar de samenwerking van de Strategische Agenda is terug te zien. Regio Foodvalley neemt belangstellende de komende periode mee op de fiets de regio in om hen wekelijks kennis te laten maken met mooie initiatieven. Ze hopen zo meer mensen te inspireren om ook aan de slag te gaan! 

Deze week was de beurt voor Wim Werkman, vice-voorzitter van Living Lab Regio Foodvalley Circulair. Wim verbindt zich aan de Strategische Agenda voor het thema innovatie, clustervorming en circulaire economie. Hij stapte op de fiets naar FabriekFris

Bekijk hieronder de video: Op de fiets met Wim Werkman! 


Meer informatie

Ga voor meer informatie over Regio Foodvalley #connect of andere video's 'Op de fiets met' naar de website van Regio Foodvalley: 

Regio Foodvalley #connect

Benieuwd naar de Strategische Agenda? Lees er meer over via onderstaande button.

Strategische AgendaMeer informatie

Algemeen

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2021 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven