Op donderdag 30 november is de volgende bijeenkomst van de Community of Practice Circulaire Voedselketens.
We verwelkomen u graag op dit evenement waar u meer te weten kunt komen over businesscases in de voedselketen en de kansen die ze bieden voor de toekomst.
* Voorafgaand aan dit programma vindt de Inspiratiesessie Voedseleducatie plaats met als thema: gezonde en duurzame keuzes – wat gebeurt er rondom voedsel en hoe verbinden we dit aan beleid? Meer informatie vindt u hier. U bent welkom aan beide evenementen deel te nemen. De lunch en rondleiding zijn sowieso gezamenlijk.
Tijd
12.00 - 15.00 uur
Locatie
Remeker, Boerderij De Groote Voort
Postweg 110, 6741 ML Lunteren
We werken in deze Community of Practice actief aan projecten en het bouwen van voedselketens. De betrokkenen zijn ondernemers, overheden en betrokkenen van onderwijs die in eigen organisatie actief (willen) inzetten op minder van voedselverspilling en circulaire ketens. We houden korte lijnen, helpen elkaar en werken samen aan projecten of nieuwe initiatieven.
Jaarlijks organiseren we 3 á 4 themabijeenkomsten met de betrokkenen en andere geïnteresseerden in circulaire voedselketens in Regio Foodvalley.
Aanmelden voor dit evenement kan via onderstaande link.
Aanmelden
Ook een vraag over circulaire voedselketens in Regio Foodvalley of geïnteresseerd in deze Community of Practice? Mail naar trekker Suzan Klein Gebbink via post@suzankleingebbink.nl of naar Wieke Bonthuis via wieke@bonthuisadvies.nl als coördinator onderwijs & circulaire voedselketens.
Wij verwelkomen u graag! Circulair ondernemen is geen utopie meer, het is inmiddels een serieus businessmodel dat kansen biedt. Heeft Living Lab Regio Foodvalley Circulair uw interesse gewekt en wilt u ook bijdragen aan een circulaire economie?
Bekijk alle voordelen