Wij maken het rond
Ondernemers

CoP Circulaire Voedselketens: Circulaire businesscases in de voedselketen

donderdag 30 november 2023
12:00 uur - 15:00 uur
Remeker, Boerderij De Groote Voort - Postweg 110, 6741 ML Lunteren

CoP Circulaire Voedselketens: Circulaire businesscases in de voedselketen

Op donderdag 30 november is de volgende bijeenkomst van de Community of Practice Circulaire Voedselketens.
We verwelkomen u graag op dit evenement waar u meer te weten kunt komen over businesscases in de voedselketen en de kansen die ze bieden voor de toekomst.

Programma

  • 12.00 uur - Netwerklunch en rondleiding*
    Boerenlunch met ‘echt goede producten van eigen bodem’
  • 12.30 uur - Rondleiding door Jan Dirk van de Voort van Remeker*
    Over bodem, koeien, gezonde producten en circulaire ketens 
  • 13.30 uur - Circulaire businesscases in de voedselketen, door Frank Croes
    Programmamanager Circulaire Economie bij de Hogeschool Arnhem – Nijmegen (HAN) voor het Centrum Meervoudige Waardecreatie (CMW)
  • 14.10 uur - Circulaire Voedselketens in Regio Foodvalley
    Update over lopende projecten en ideeën in het Living Lab Regio Foodvalley Circulair door Suzan Klein Gebbink, trekker thema circulaire voedselketens
  • 14.20 uur - Circulaire businesskansen in de voedselketen 
    Uitwisseling over concrete kansen en samenwerking in Regio Foodvalley
  • 15.00 uur - Drankje 
    Met napraat 

* Voorafgaand aan dit programma vindt de Inspiratiesessie Voedseleducatie plaats met als thema: gezonde en duurzame keuzes – wat gebeurt er rondom voedsel en hoe verbinden we dit aan beleid? Meer informatie vindt u hier. U bent welkom aan beide evenementen deel te nemen. De lunch en rondleiding zijn sowieso gezamenlijk.

Tijd
12.00 - 15.00 uur 

Locatie
Remeker, Boerderij De Groote Voort
Postweg 110, 6741 ML Lunteren

Community of Practice Circulaire Voedselketens

We werken in deze Community of Practice actief aan projecten en het bouwen van voedselketens. De betrokkenen zijn ondernemers, overheden en betrokkenen van onderwijs die in eigen organisatie actief (willen) inzetten op minder van voedselverspilling en circulaire ketens. We houden korte lijnen, helpen elkaar en werken samen aan projecten of nieuwe initiatieven. 

Jaarlijks organiseren we 3 á 4 themabijeenkomsten met de betrokkenen en andere geïnteresseerden in circulaire voedselketens in Regio Foodvalley.

Aanmelden

Aanmelden voor dit evenement kan via onderstaande link.

Aanmelden

Meer informatie?

Ook een vraag over circulaire voedselketens in Regio Foodvalley of geïnteresseerd in deze Community of Practice? Mail naar trekker Suzan Klein Gebbink via post@suzankleingebbink.nl of naar Wieke Bonthuis via wieke@bonthuisadvies.nl als coördinator onderwijs & circulaire voedselketens.



Meer informatie

Community of Practice Circulaire Voedselketens

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Heeft u ook interesse om partner van Living Lab Regio Foodvalley Circulair te worden?

Wij verwelkomen u graag! Circulair ondernemen is geen utopie meer, het is inmiddels een serieus businessmodel dat kansen biedt. Heeft Living Lab Regio Foodvalley Circulair uw interesse gewekt en wilt u ook bijdragen aan een circulaire economie?

Bekijk alle voordelen
Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven