We nodigen u van harte uit voor een speciale ontmoeting van het Living Lab Regio Foodvalley Circulair op vrijdag 11 oktober. Samen met betrokkenen bij de Alliantie Cirkelregio Utrecht en Groene Hart Werkt! bezoeken we voorbeelden in Regio Foodvalley op het gebied van circulaire voedselketens en landbouw.
Centraal staat de kennisdeling en uitwisseling tussen de verschillende circulaire netwerken uit provincie Utrecht, onder meer over de samenwerking binnen de regio’s en over de wisselwerking tussen ondernemers en gemeenten.
9.30 |
Vervoer vanaf station Ede-Wageningen naar Remeker – De Groote Voort |
10.00 |
Carolien Huisman, programmamanager Living Lab Regio Foodvalley Circulair |
10:05 |
Hoe werken we samen aan regionale circulaire voedselketens?
|
10.45 |
Rondleiding door Jan Dirk van der Voort over bodem, koeien, kaas, gezonde producten en circulaire ketens |
12.00 |
Lunch met goede en circulaire producten uit de regio |
12.30 |
Vervoer naar De Groenerie in Harskamp |
13.00 |
Rondleiding door Richard Hardeman over regionale voedselproductie, bedrijf in transitie, samenwerking met cliënten met een afstand tot de arbeidsmarkt, circulaire economie en het streven naar weinig voedselverspilling |
14.15 |
Uitwisseling met drankje en wat lekkers |
14.45 |
Vervoer naar station Ede-Wageningen |
Ondernemers, onderwijsinstellingen, overheden en andere betrokkenen bij:
U kunt zich aanmelden via deze link hieronder.
Wij verwelkomen u graag! Circulair ondernemen is geen utopie meer, het is inmiddels een serieus businessmodel dat kansen biedt. Heeft Living Lab Regio Foodvalley Circulair uw interesse gewekt en wilt u ook bijdragen aan een circulaire economie?
Bekijk alle voordelen