Wij maken het rond
Partner worden

Verdiepingsbijeenkomst Vezelteelt

woensdag 19 juni 2024
13:00 uur - 15:00 uur
Loonbedrijf van Geresteijn - Vinkekampweg 6, 3774 PL Kootwijkerbroek
Aanmelden

Verdiepingsbijeenkomst Vezelteelt

Uitnodiging Verdiepingsbijeenkomst Vezelteelt: wat, hoe en hoe dan

Op woensdagmiddag 19 juni a.s. organiseren we een verdiepingsbijeenkomst vezelteelt voor agrariërs en mensen die in de agrarische sector werken als erfbetreder of adviseur. Aan het woord zijn pauwloniateler (en melkveehouder) Anton Ruitenbeek uit Stroe en eigenaar van loonbedrijf Barrie van Geresteijn, waar we te gast zijn. Hij heeft een proefveld vezelhennep ingezaaid dit voorjaar. Landelijk expert op vezelteelt vanuit Building Balance is Rob de Groot. Hij sluit aan om vragen over het verdienmodel te helpen beantwoorden. Hij heeft het gewassendocument opgesteld waarin de verwachte saldi per vezelsoort staan (zie bijlage).

Overweeg je vezelteelt naast je bestaande agrarische activiteiten (of doen jouw klanten dat) en wil je meer weten? Op deze middag is er:

  • Ruimte voor vragen
  • Staat delen van ervaringen centraal
  • Bezoeken we een vezelhennepveld

Het gesprek wordt gefaciliteerd door Nienke Binnendijk. Ze is ketenregisseur voor Building Balance en een van de initiatiefnemers van de Gezond bouwen in de Gelderse Vallei keten. Deze biobased bouwketen wordt gedreven vanuit de vraag van de woningcorporaties in de Vallei, en wordt in 2024 opgericht samen met Living Lab Circulair Foodvalley, Rabobank en Landbouwnetwerk Regio Foodvalley. Voor meer informatie en de data van de bijeenkomsten waar ook de bouw en de verwerkende industrie aansluit.

Klik hier

Aanmelden voor Verdiepingsbijeenkomst Vezelteelt

Wat is uw naam?
Vul uw bedrijfsnaam in
Hoe kunnen wij u bereiken?

Wanneer u zich aanmeldt voor Verdiepingsbijeenkomst Vezelteelt gaat u ermee akkoord dat wij beeldmateriaal (wat tijdens dit evenement wordt gemaakt) van u mogen gebruiken voor uitingen zoals onze social media, nieuwsbrief of website. Mocht u hier niet mee akkoord gaan, stuur dan een mailtje naar secretariaat@regiofoodvalleycirculair.nl.
Dit 'vinkje' is verplichtMeer informatie

Community of Practice Bouw

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Heeft u ook interesse om partner van Living Lab Regio Foodvalley Circulair te worden?

Wij verwelkomen u graag! Circulair ondernemen is geen utopie meer, het is inmiddels een serieus businessmodel dat kansen biedt. Heeft Living Lab Regio Foodvalley Circulair uw interesse gewekt en wilt u ook bijdragen aan een circulaire economie?

Bekijk alle voordelen
Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven