Verspillingsvrije week

dinsdag 07 september 2021
vanaf 07:00 uur
-

Verspillingsvrije week

Samen Tegen Voedselverspilling organiseert van dinsdag 7 september tot en met maandag 13 september 2021 de derde editie van de Verspillingsvrije week. Een week die je uitdaagt om zo min mogelijk voedsel weg te gooien. Hoe meer mensen meedoen, hoe meer eten en drinken we redden. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook gunstig voor je portemonnee!

Tijdens de Verspillingsvrije Week komt een groot aantal organisaties door het hele land in actie om de bewustwording rondom voedselverspilling te vergroten. Ook in Regio Foodvalley vinden diverse activiteiten plaats. Er zullen koks gaan koken op scholen, er zijn thematafels in bibliotheken en verschillende andere activiteiten in de gemeenten. Ook worden ‘Eetmaatjes’ en koekast-/vriezerstickers uitgedeeld. Daarnaast zet Regio Foodvalley 8 verspillingsvrije ondernemers uit de 8 gemeenten in het zonnetje. Zij geven het verspillingsvrije stokje vervolgens weer door aan anderen.

Doe jij mee?

Het doel van de Verspillingsvrije Week is een week lang geen voedsel verspillen. Samen maken we Nederland en Regio Foodvalley #verspillingsvrij. Wil je hieraan meedoen? Ga dan van 7 t/m 13 september de uitdaging aan om één week lang minder te verspillen. Meld je gratis aan via de website!

www.verspillingsvrijeweek.nl

Verspillingsvrije helden

Regio Foodvalley heeft speciaal voor deze week een campagne met Verspillingsvrije helden opgezet! Zij zetten hiermee 8 verspillingsvrije ondernemers uit de 8 gemeenten in het zonnetje. 

Bekijk op de website van Regio Foodvalley de Verspillingsvrije helden en hun verhaal! 

www.regiofoodvalley.nlMeer informatie

Werkplaats Circulaire Voedselketens

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Heeft u ook interesse om partner van Living Lab Regio Foodvalley Circulair te worden?

Wij verwelkomen u graag! Circulair ondernemen is geen utopie meer, het is inmiddels een serieus businessmodel dat kansen biedt. Heeft Living Lab Regio Foodvalley Circulair uw interesse gewekt en wilt u ook bijdragen aan een circulaire economie?

Bekijk alle voordelen
Copyright 2022 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven