Werkplaats Circulaire Voedselketens

donderdag 20 oktober 2022
14:30 uur - 16:30 uur
Nader te bepalen

Werkplaats Circulaire Voedselketens

Thema: menukaart met circulaire opties voor food-ondernemers

Menukaart met laagdrempelige circulaire opties voor food-ondernemers.
In de werkplaats werken we met diverse partijen samen om voedselafval van horeca en andere winkeliers in (binnen)steden in Regio Foodvalley een betere – meer circulaire – bestemming te geven.
In september – oktober gaan studenten Innovatieve Bedrijfskunde van CHE aan de slag met een menukaart met laagdrempelige tips, circulaire oplossingen en businesskansen. Compact, simpel, overtuigend. Tijdens deze werkplaatsbijeenkomst is hun eindpresentatie en presenteren zij deze menukaart!
Ook delen we de actualiteiten uit Rhenen, bij initiatiefnemers en bij jou.
 
Doel van de verschillende projecten is om voedselafval van horeca en andere winkeliers in (binnen)steden / gemeenten een betere bestemming te geven. Er wordt momenteel veel weggegooid en er is nauwelijks afvalscheiding, zo blijkt uit eerdere verkenningen. Vrijwel alles gaat dus bij het restafval, terwijl scheiding van voedsel-afval en restafval eigenlijk al verplicht is. Ondernemers merken stankoverlast, maken mogelijk hogere kosten dan nodig en danken hun resten te snel af als waardeloos. Samen met ondernemers, gemeenten, studenten en andere organisaties ontwikkelen we circulaire oplossingen en samenwerkingen.Meer informatie

Werkplaats Circulaire Voedselketens

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Heeft u ook interesse om partner van Living Lab Regio Foodvalley Circulair te worden?

Wij verwelkomen u graag! Circulair ondernemen is geen utopie meer, het is inmiddels een serieus businessmodel dat kansen biedt. Heeft Living Lab Regio Foodvalley Circulair uw interesse gewekt en wilt u ook bijdragen aan een circulaire economie?

Bekijk alle voordelen
Copyright 2022 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven