Wij maken het rond
Ondernemers

Aardappels scheppen tegen verspilling

Gepubliceerd op dinsdag 21 juli 2020
AlgemeenCommunity of Practice Circulaire Voedselketens

Aardappels scheppen tegen verspilling

In de corona-tijd blijven er vele tonnen aan frietaardappels en andere groenten ongebruikt liggen, omdat de vraag uit de horeca en export weg zijn gevallen. En dat terwijl veel mensen geen toegang hebben tot goed voedsel.

Op 27 juni konden Wageningers aardappels scheppen van het 'topje van de aardappelberg' om voedselverspilling tegen te gaan en tegelijk kennis maken met lokaal en duurzaam geteelde producten. Organisatie: Slow Food Youth Movement, Wageningen Eet Duurzaam, Gemeente Wageningen, Samen Tegen Voedselverspilling en Regio Foodvalley.

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven