Wij maken het rond
Ondernemers

Masterclass ‘Werken met Restvoedsel/Fermenteren’

Gepubliceerd op woensdag 26 januari 2022
Community of Practice Circulaire Voedselketens

Masterclass ‘Werken met Restvoedsel/Fermenteren’

In het kader van de Week van de Circulaire economie, wordt er op 8 februari 2022 op de Horeca- en Bakkerijvakschool Rijn IJssel (Wageningen en Arnhem) een masterclass ‘Werken met Restvoedsel/Fermenteren’ georganiseerd. Deze zal plaatsvinden in Arnhem, waar de topkoks hun opleiding krijgen. Deze masterclass is opgezet in het kader van innovatieve trajecten die Bakkerij Vakschool Rijn IJssel ontwikkelt op het vlak van visie, vernieuwing van het curriculum (keuzedelen) en het werken aan het ‘menu van de toekomst’. Christian Weij, chefkok van Smaakpark gaat de masterclass presenteren.

Zowel in Foodvalley, als in Arnhem vinden in de week van de Circulaire Economie tal van activiteiten plaats. Met ondernemers, het onderwijs, maar ook met de gemeenten zelf.

Meer informatie volgt.

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven