Wij maken het rond
Partner worden

Onderzoeksresultaten: Waterstof Samenwerking in Regio Foodvalley

Gepubliceerd op woensdag 30 augustus 2023
Community of Practice Waterstof

Onderzoeksresultaten: Waterstof Samenwerking in Regio Foodvalley

Met enthousiasme presenteren wij de bevindingen van een recent afgerond onderzoek over "Vraag & Aanbod naar Waterstof in Regio Foodvalley en het Optimaliseren van Samenwerking." Dit grondige rapport, tot stand gebracht door de toewijding van Rineke en Willem van de Christelijke Hogeschool Ede, markeert een belangrijke stap richting duurzaamheid en vernieuwing.

Onze Community of Practice (CoP) Waterstof is verheugd om het werk van Willem Uittenbogaard en Rineke Valkenburg met trots te presenteren. Gedurende de maanden februari tot en met juni hebben deze twee hardwerkende studenten zich toegewijd aan dit onderzoek. Hun resultaten en aanbevelingen, nu toegankelijk voor iedereen, bieden waardevolle inzichten in de uitdagingen en kansen voor waterstofgebruik in onze regio.

Wij nodigen jullie uit om het volledige rapport te downloaden via deze link: Download het rapport. Het onderzoek benadrukt de kracht van strategische samenwerkingen tussen waterstofafnemers en -aanbieders als essentiële stap naar een vlottere overgang naar een waterstof gestuurde toekomst. Deze rapportage biedt ons allen de gelegenheid om gezamenlijk te werken aan een duurzamere toekomst voor Regio Foodvalley.

Laten we samen bouwen aan een groenere toekomst. Neem de tijd om het rapport door te nemen en deel met ons hoe we als gemeenschap kunnen bijdragen aan een geslaagde energietransitie.

Meer informatie

Community of Practice Waterstof Waterstof


Foto's

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven