Wij maken het rond
Ondernemers

ROTZOOI fermentatiefestival op het SmaakPark

Gepubliceerd op vrijdag 24 juni 2022
Community of Practice Circulaire Voedselketens

ROTZOOI fermentatiefestival op het SmaakPark

ROTZOOI lezingen en fermentatiediner

Op zaterdag 2 juli (vanaf 12.00 uur) verwelkomen we o.a. Sandor Katz op het SmaakPark in Ede. We organiseren die middag een vijftal lezingen waarin kennis delen, proeven, inspiratie en ontmoeting centraal staan. We sluiten de dag af met een groots fermentatie diner waar een aantal van de aanwezige gasten een steentje aan bijdragen. Lezingen zijn in het Engels.

Lezingen van: Sandor Katz (fermentation revivalist), Diego Prado (research chef Alchemist**), Ramon Perisé (research chef Mugaritz**) & Iñaki Martínez de Albéniz (ferment(n)ation), Marika Groen (Malica Ferments) en Christian Weij (Verrot lekker, Verrot gezond, eigenaar SmaakPark).

Meer informatie over lezingen en tickets 

Tickets voor het fermentatiediner (ook los te boeken)

ROTZOOI fermentatiefestival

Op zondag 3 juli (tussen 11.00 en 20.00 uur) organiseren we het ROTZOOI fermentatiefestival op het SmaakPark In Ede. Toegang tot het festivalterrein is gratis, voor de verschillende fermentatie workshops en lezingen koop je kaartjes (overzicht hieronder). Op het festivalterrein vind je een fermentatiemarkt, ruil je je eigen starters met die van iemand anders en geniet je van lekkere gefermenteerde drankjes en hapjes.

Kaarten voor de workshops koop je hier
 

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven