Op zaterdag 2 juli (vanaf 12.00 uur) verwelkomen we o.a. Sandor Katz op het SmaakPark in Ede. We organiseren die middag een vijftal lezingen waarin kennis delen, proeven, inspiratie en ontmoeting centraal staan. We sluiten de dag af met een groots fermentatie diner waar een aantal van de aanwezige gasten een steentje aan bijdragen. Lezingen zijn in het Engels. Lezingen van: Sandor Katz (fermentation revivalist), Diego Prado (research chef Alchemist**), Ramon Perisé (research chef Mugaritz**) & Iñaki Martínez de Albéniz (ferment(n)ation), Marika Groen (Malica Ferments) en Christian Weij (Verrot lekker, Verrot gezond, eigenaar SmaakPark).
Meer informatie over lezingen en tickets
Tickets voor het fermentatiediner (ook los te boeken)
Op zondag 3 juli (tussen 11.00 en 20.00 uur) organiseren we het ROTZOOI fermentatiefestival op het SmaakPark In Ede. Toegang tot het festivalterrein is gratis, voor de verschillende fermentatie workshops en lezingen koop je kaartjes (overzicht hieronder). Op het festivalterrein vind je een fermentatiemarkt, ruil je je eigen starters met die van iemand anders en geniet je van lekkere gefermenteerde drankjes en hapjes.