Studentenonderzoek naar bedrijfsafval

Gepubliceerd op dinsdag 25 mei 2021
AlgemeenCommunity of Practice Circulaire Voedselketens

Studentenonderzoek naar bedrijfsafval

Tussen februari en juli wordt in opdracht van het Living Lab een opdracht uitgevoerd door studenten van de CHE. Vier derdejaars bedrijfseconomie studenten voeren voor hun profielopdracht een onderzoek uit naar het thema bedrijfsafval. Het Living Lab treedt daarbij op als opdrachtgever en heeft deze vier studenten gevraagd om advies te geven over mogelijke activiteiten waar behoefte aan is in de Regio Foodvalley.
 
Zou een werkplaats op het thema Bedrijfsafval interessant zijn? Zijn er projecten waar we kunnen ondersteunen? Mist er kennis? Twee van de studenten - Mees Hoekstra en Ruben Prins - kijken vooral naar landelijke ontwikkelingen en kansen. En de andere twee - Rik Vreekamp en Dennis de Jong - focussen op de regio Foodvalley. Ze doen literatuuronderzoek, nemen interviews af en kijken naar verschillende sectoren.
 
Wellicht nemen ze contact met u op voor een gesprek of heeft u zelf over het thema iets interessants te melden? In een volgende nieuwsbrief laten we de studenten graag zelf aan het woord en uiteraard informeren we u over de uitkomsten.

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2023 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven