Op 10 januari vond het eerste Circulair Café van 2024 plaats. Onze locatie voor deze bijeenkomst was niemand minder dan Bakkersgrondstof in Wageningen, waar brood een tweede kans krijgt. Sebastiaan Hetterschijt nam ons mee op een boeiende reis door de wereld van hergebruikt brood en onthulde waarom dit niet alleen gezonder en duurzamer is, maar zelfs smakelijker dan het reguliere brood dat we gewend zijn. En ja, we kregen ook de kans om het te proeven!
We bedanken Bakkersgrondstof voor het beleven van een inspirerende start van het Circulair Café van 2024. Hier is broodnodig bewijs dat circulariteit niet alleen goed is voor onze planeet, maar ook voor onze smaakpapillen. Op naar nog meer inspirerende ontmoetingen en verrassende ontdekkingen in het komende jaar!
Tijdens ons bezoek kwam ook het programma "BinnensteBuiten" ter sprake, waar Bakkersgrondstof op 31 december in het middelpunt stond. Aanwezigen van het Circulair Café zullen ongetwijfeld de machines herkennen. Bekijk hier het item 'Oliebollen gemaakt van oud brood'.