Terugblik: Werkplaats Waterstof

Gepubliceerd op woensdag 29 september 2021
Werkplaats Waterstof

Terugblik: Werkplaats Waterstof

Waar moet u bij de realisatie van een waterstof vulpunt of tankstation op letten? Welke regelgeving komt erbij kijken? Wat kunnen we leren uit praktijkervaring bij het tanken en rijden van en op waterstof?

Op 22 september vond de derde Werkplaats Waterstof plaats. Dit keer in het teken van 'regelgeving en praktijkervaring'. Na twee online Werkplaatsen was het tijd voor een fysiek event. Zo werden tijdens deze werkplaats de deelnemers in de vorm van een excursie meegenomen naar twee succesvolle waterstofinitiatieven: Twinning Energy in Maarn en Waterstoftankstation in Arnhem op het IPKW terrein.

Op ieder van de locatie kregen de deelnemers naast een gastpresentatie ook de mogelijkheid om vragen te stellen en de werking van de vulpunt en waterstoftankstion in real-life te zien.

Binnenkort een uitgebreidere terugblik. Voor nu dank aan alle deelnemers voor deelname en aan de sprekers voor de toelichting en gastvrijheid:  Luc Kikkert van kiemt (zie foto),  Wilfried van der Veen (Twinning Energy)  en  Bastiaan du Pre (infram)

Meer informatie

Werkplaats Waterstof

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2023 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven