Terugblik Werkplaats Waterstof bijeenkomst #5

Gepubliceerd op woensdag 30 maart 2022
Werkplaats Waterstof

Terugblik Werkplaats Waterstof bijeenkomst #5

Op 16 maart was Werkplaats Waterstof #5 en kwamen we met een behoorlijk groep bij elkaar op het IPKW terrein in Arnhem.

Tijdens deze werkplaatsbijeenkomst zijn wij gestart met enkele updates en een presentatie van een visie voor de Werkplaats in 2022. Onder begeleiding van inspirerende initiatiefhouders binnen de Regio Foodvalley, hebben wij vanuit drie verschillende onderwerpen verkend wat er komt kijken bij het realiseren van een waterstof initiatief m.b.t. regelgeving & vergunningen.

We begonnen met een theoretische presentatie door Jasper Heutinck - Consultant Duurzaamheid & Energietransitie (Dutch Boosting Group). Hierna volgde een presentatie over het proces met betrekking tot regelgeving en vergunningen door Ron Bol - Expert Groene Waterstof (Hysolar). Tot slot heeft Willem Steehouwer (Executive Advisor Energy bij Toyota Material Handling Europe) vanuit een persoonlijke en praktische ervaring ons meegenomen in het Milkrun project en licht geworpen op wat komt kijken bij het distribueren en opslaan van waterstof. De middag hebben wij afgesloten met een borrel en een rondleiding over het meest duurzame bedrijventerrein van Nederland IPKW. 

Enthousiast geworden over de Werkplaats? Of heb je een waterstofinitiatief binnen de regio? Neem dan contact op met een van de Werkplaats Waterstof trekkers Erik of Dina.

De volgende bijeenkomst van de werkplaats staat gepland op 15 juni en deze vindt waarschijnlijk plaats in Ede. Zet deze middag alvast in uw agenda en meld u aan, want deze wilt u zeker niet missen!Meer informatie

Werkplaats Waterstof

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2022 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven