Wij maken het rond
Partner worden

Integraal Waterstof Project Regio Foodvalley 2024

dinsdag 31 december 2024
Tijd nog niet bekend
Aanmelden

Integraal Waterstof Project Regio Foodvalley 2024

Er is veel momentum gaande op gebied van waterstof in Regio Foodvalley. Niet alleen het netwerk groeit, maar zo ook de vraag en aanbod in Waterstof binnen de regio.  En deze momentum willen wij graag vasthouden!

Wat gaan we doen? 

Vanuit de Community of Practice Waterstof gaan we in 2024 krachtig aan de slag met de realisatie van een concreet waterstofproject! In dit project zetten we de belangen van alle betrokkenen centraal. We betrekken niet alleen de aanbieders, producenten, tankstationhouders, vulpuntbeheerders en ombouwers, maar richten ons specifiek op de partijen die waterstof afnemen. Denk hierbij aan zowel zware als lichte transporteurs en vervoerders van voertuigen. In een besloten groep werken we intensief samen met het rijk, de provincies, gemeentes en opleidingsinstellingen, als triple helix, om succesvol toe te werken naar een concreet plan met bijbehorende financiering.

Waarom meedoen?

Zie jij de voordelen van waterstof transport en ben jij van plan om de komende jaren hierin te investeren met jouw organisatie? Wil je gebruik maken van deze momentum, en onder begeleiding van CoP Waterstof begeleiders Erik & Dina onderdeel worden van dit Regio Foodvalley Waterstof Project?

Deelnemen?

Op 31 januari kwamen kernactoren samen om het startsein te geven voor het integrale waterstofproject in Regio Foodvalley. De betrokken partijen zijn razend enthousiast om gezamenlijk aan de slag te gaan, onder begeleiding van Dina & Erik van CoP waterstof. De komende tijd zal deze groep intensief samenwerken om een concreet project te realiseren en een subsidieaanvraag in te dienen. Wil je ook deel uitmaken van dit baanbrekende project? Meld je dan aan en laat je stem horen!

Laat je interesse via onderstaand formulier achter, zodat wij jou kunnen meenemen in de realisatie het Regio Foodvalley Waterstof project. Of neem contact op met een van de CoP waterstof begeleiders. Dina El Filali (dina.el.filali@dutchboostinggroup.nl) en Erik van der Veer (Erik.van.der.Veer@dutchboostinggroup.nl)

Aanmelden voor Integraal Waterstof Project Regio Foodvalley 2024

Wat is uw naam?
Vul uw bedrijfsnaam in
Hoe kunnen wij u bereiken?

Wanneer u zich aanmeldt voor Integraal Waterstof Project Regio Foodvalley 2024 gaat u ermee akkoord dat wij beeldmateriaal (wat tijdens dit evenement wordt gemaakt) van u mogen gebruiken voor uitingen zoals onze social media, nieuwsbrief of website. Mocht u hier niet mee akkoord gaan, stuur dan een mailtje naar secretariaat@regiofoodvalleycirculair.nl.
Dit 'vinkje' is verplichtMeer informatie

Community of Practice Waterstof

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Heeft u ook interesse om partner van Living Lab Regio Foodvalley Circulair te worden?

Wij verwelkomen u graag! Circulair ondernemen is geen utopie meer, het is inmiddels een serieus businessmodel dat kansen biedt. Heeft Living Lab Regio Foodvalley Circulair uw interesse gewekt en wilt u ook bijdragen aan een circulaire economie?

Bekijk alle voordelen
Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven