Dertig dagen meer plantaardig eten. Durft jouw organisatie de uitdaging aan?

Gepubliceerd op donderdag 22 september 2022
Werkplaats Circulaire Voedselketens

Dertig dagen meer plantaardig eten. Durft jouw organisatie de uitdaging aan?

Regio Foodvalley nodigt bedrijven en organisaties uit om mee te doen met de Veggie Challenge. Samen met werknemers en studenten uit de regio gaan we in november de uitdaging aan om 30 dagen meer plantaardig te eten: dat zorgt voor impact!

Elke organisatie in de regio kan deelnemen met één of meerdere teams. Dertig dagen lang ontvangt elke deelnemer via de app lekkere recepten, inspiratie en tips en met een tracker wordt de impact inzichtelijk gemaakt. Het is een impactvolle teambuilding activiteit om samen met collega’s te doen en het draagt bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op 31 oktober starten we met een gezamenlijke kick-off bijeenkomst en de Veggie Challenge begint op 1 november 2022.

Meer informatie

Doe duurzaam en eet meer plantaardig. Durft jouw organisatie de veggie challenge aan? Meld je dan op via de website Veggie Challenge of door een mail te sturen naar freya.hiemstra@proveg.com.

Elke organisatie ontvangt:

  • Kick-off inspiratiesessie op 31 oktober met alle deelnemende organisaties in Regio Foodvalley;
  • Online eindpresentatie op 1 december;
  • Gepersonaliseerde inschrijfpagina waar deelnemers zich kunnen aanmelden;
  • Flyer om te delen binnen de organisatie;
  • Toegang tot een eigen pagina in de app en mogelijkheid om deel te nemen met verschillende teams;
  • Eindrapportage met alle besparingen (land, water, CO2 en dierenlevens)
  • Social media shareables om intern en extern te delen

Hier een korte presentatie om een beter beeld te krijgen hoe de Veggie Challenge eruit ziet.

Duurzaam voedselsysteem

Een duurzamer voedselsysteem draagt bij aan het voeden van de groeiende wereldbevolking en het verbeteren van het klimaat. In Regio Foodvalley hebben we de kennis en innovatie om hier aan bij te dragen. We werken aan een voedselsysteem waarin we gevarieerd eten met een gezonde balans in de consumptie van plantaardige en dierlijke eiwitten en waarin we verspilling tegengaan.

De veggie challenge is een initiatief van Proveg International.



Meer informatie

Werkplaats Circulaire Voedselketens

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2022 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven