Wij maken het rond
Partner worden

Presentatie: subsidies in de circulaire economie

Gepubliceerd op vrijdag 09 april 2021
AlgemeenCommunity of Practice BouwCommunity of Practice Industrie

Presentatie: subsidies in de circulaire economie

Interesse in de mogelijkheden rondom subsidies in de circulaire economie? Dan hebben wij een interessante gastspreker voor jou op de planning! 
 
Gert-Jan Slob van Dynova Innovatieadvies zal, op woensdag 14 april van 10:50 tot 11:10 uur (aan het einde van Werkplaats Bouw en aan het begin van Werkplaats Industrie), een overlappende presentatie geven over de mogelijkheden van subsidies in de circulaire economie. Aan de hand van een aantal voorbeelden wordt inzet van een aantal middelen inzichtelijk gemaakt. 
 

Dynova Innovatieadvies

Dynova Innovatieadvies is een subsidieadviesbureau met specialisaties in innovatiemanagement en projectfinanciering. Het bedrijf dat in 1997 is opgericht heeft locaties in Veenendaal en Zaandam. De specialisten van Dynova helpen bedrijven met het opzetten en financieren van innovatieve projecten. Hierbij bouwen zij bruggen tussen partijen, geven zij advies in hoe een project aan te vliegen en zoeken ze bij het project de juiste financieringsmogelijkheden.
 

Sinds 1 januari 2020 is Dynova partner van het Living Lab Regio Foodvalley Circulair. Ze zijn partner vanwege de mogelijkheid om bruggen te bouwen tussen de cliënten en het samenwerkingsverband. Jolanda Versteeg, adviseur bij Dynova, vertelt dat Dynova veel affiniteit heeft met duurzaamheid: “We weten veel af van subsidies rondom duurzaamheidsvraagstukken en staan aan de frontlinie van kringlooplandbouw en duurzame energie. Graag willen we op de hoogte zijn van de innovatieve ontwikkelingen rondom een circulaire economie zodat, wanneer nodig, wij advies kunnen geven over subsidiemogelijkheden.” 

Meld je aan voor de online bijeenkomst van één of beide Werkplaatsen en neem deel aan de presentatie!
 
Meer informatie over de online bijeenkomsten? 
 

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven