Met enthousiasme presenteren wij de bevindingen van een recent afgerond onderzoek over "Vraag & Aanbod naar Waterstof in Regio Foodvalley en het Optimaliseren van Samenwerking." Dit grondige rapport, tot stand gebracht door de toewijding van Rineke en Willem van de Christelijke Hogeschool Ede, markeert een belangrijke stap richting duurzaamheid en...
Lees meerOp donderdag 22 juni 2023 hebben we met veel enthousiasme de negende Community of Practice Waterstof mogen organiseren in Gasterij de Havezathe, Veenendaal. Samen hebben we een inspirerende dag beleefd waarin het thema "Energiehubs en hun impact op een duurzame toekomst" centraal stond. Resultaten van Rineke & Willem's onderzoek: "Vraag...
Lees meerDe Communities of Practice vormen een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden van het Living Lab Regio Foodvalley. Tijd om ze in de spotlight te plaatsen! De Community of Practice Waterstof bijt de spits af in de mei-editie van Vallei Business, regionaal zakenmagazine voor de Foodvalley Regio. Lees het artikel
Lees meerOp woensdag 26 april vond de eerste CoP Waterstof meetup plaats, in samenwerking met Innovatiemonitor Regio Foodvalley, met als thema 'Boerderij van de Toekomst'. Regio Foodvalley, bekend om haar toonaangevende positie in de AgriFood-sector en duurzame energieopwekking zoals zonnepanelen en windenergie, staat voor een grote uitdaging. Netcongestie bemoeilijkt de aansluiting...
Lees meerDe stageperiode van de stagiaires van de Community of Practice Waterstof, die in de nieuwsbrief van maart zijn geïntroduceerd, is van start gegaan. Een belangrijk onderdeel van deze stage bestaat uit het uitvoeren van een onderzoek naar de vraag en het aanbod van waterstof in Regio Foodvalley en de samenwerking...
Lees meer