Wij maken het rond
Ondernemers

Living Lab
Regio Foodvalley
Circulair.

Subsidie voor Gelderse ondernemers om voedselaanbod te vergroenen

Donderdag 10 maart 2022 Algemeen

Meer plantaardig en minder verspillen Ondernemers in de Horeca, Zorg, Catering en Retail in Gelderland kunnen met 50% subsidie deelnemen aan het programma Gelderland van Morgen. Onder deskundige begeleiding gaan zij gedurende 1 of 2 jaar aan de slag met het aanbieden van meer voedsel met plantaardige eiwitten en het...

Lees meer

Heropening van de subsidie Circulaire Ketenprojecten 2022

Dinsdag 01 maart 2022 Algemeen

Werk jij met jouw keten aan circulaire projecten? Dan is de subsidie circulaire ketenprojecten wellicht iets voor jou. Als mkb-ondernemer vraag je mét je partners vanaf mei 2022 een subsidie aan voor 50 procent van jouw projectkosten.   De Subsidie Circulaire Ketenprojecten biedt mkb-ondernemers de kans om met hun keten circulaire...

Lees meer

Nieuwsbrief februari 2022

Donderdag 24 februari 2022 Algemeen

Nog heel even wachten en dan is het alweer lente. Hopelijk heeft u door de stormen van de afgelopen week geen schade opgelopen en bent u klaar voor het voorjaar.  De week van 7-11 februari stond helemaal in het teken van de circulaire economie: u heeft daar ongetwijfeld iets van...

Lees meer

Stadsblad Cirkelstad

Woensdag 23 februari 2022 Community of Practice Bouw

Onze werkplaats Bouw wordt uitgevoerd in samenwerking met Cirkelstad. Deze landelijke stichting die zich hard maakt voor circulaire bouw geeft regelmatig een magazine uit: het Stadsblad. Wellicht krijgt u deze al digitaal of op papier, maar we attenderen u graag op de mogelijkheid dit magazine online te ontvangen. Via het...

Lees meer

Samen werken aan toekomstbestendig onderwijs

Woensdag 23 februari 2022 Community of Practice Circulaire Voedselketens

Steeds meer opleidingen doen het en het blijkt een gouden greep: docenten en studenten organiseren gezamenlijke inspiratiesessies over toekomstbestendig onderwijs met partners uit het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en de overheid.  Wat is het en hoe bereidt de school zich hierop voor? Wie wil daar nou niet aan meewerken? MBO Horeca...

Lees meer

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven