Waar moet u bij de realisatie van een waterstof vulpunt of tankstation op letten? Welke regelgeving komt erbij kijken? Wat kunnen we leren uit praktijkervaring bij het tanken en rijden van en op waterstof? Op 22 september vond de derde Werkplaats Waterstof plaats. Dit keer in het teken van 'regelgeving...
Lees meerTerwijl u deze nieuwsbrief ontvangt staan 5 bedrijven in de startblokken zich te presenteren voor de Innovatieprijs Regio Foodvalley. Vanavond, 29 september, is het zover! Vijf prachtige genomineerden: duurzaam, circulair, ondernemend en vernieuwend. We hopen dat de hele avond zo zal zijn met veel ontmoetingen en inspiratie. We hopen ook...
Lees meerIn Nijkerk kregen de leerlingen van VMBO Aeres samen met hun docent Food Mark Reurink een masterclass in koken met restjes van chefkok Christian Weij van Smaakpark Ede. In de Verspillingsvrije Week, van 7 tot en met 13 september 2021, wordt extra aandacht besteed aan het tegengaan van voedselverspilling. Regio...
Lees meerBen je ontwerper, bouwer, leverancier of gebruiker van installaties of machines voor de foodprocesindustrie? Of betrokken in de keten als leverancier van materialen of onderdelen? Dan kan deze Track van CIRCO interessant voor je zijn! Circulair produceren in de foodsector gaat nu veelal om efficiƫnt gebruik van grondstoffen, bijvoorbeeld door...
Lees meerVMBO-leerlingen van Het Perron in Veenendaal kregen een masterclass verspillingsvrij koken van chefkok Mick Denneman van het SmaakPark. Nederlandse huishoudens kunnen gemiddeld 41 kilo voedsel per persoon per jaar besparen door minder voedsel weg te gooien. Tijdens de verspillingsvrije week (van 7 t/m 13 september) vroegen bedrijven, onderwijs en publieke...
Lees meer