Op 20 april vond de start van de Community of Practice Bouw in 2023 plaats. Er was een grote opkomst en brede interesse vanuit de regio om aan de slag te gaan met de circulaire (ver)bouw opgave. Nederland Circulair in 2050 is een forse ambitie die het Rijk heeft gesteld....
Lees meerNa het succes van de eerste landelijke HBO-challenge Zero Food Waste in 2022-2023, met deelname van 6 scholen en 100 studenten, zal deze landelijke challenge ook in 2023-2024 worden georganiseerd. De start is in de Verspillingsvrije Week, 11 t/m 17 september 2023. Living Lab Circulair in Regio Foodvalley draagt hieraan...
Lees meerTechnasium leerlingen bedenken en ontwerpen acties om voedselverspilling tegen te gaan: Stop Voedselverspilling! Op vrijdag 14 april werden op de Campus van Wageningen University & Research de winnaars bekendgemaakt van het Technasiumproject 'Stop Voedselverspilling'. In deze vierde editie deden ongeveer 260 derdejaars havo en vwo-leerlingen van vijf Nederlandse Technasia mee....
Lees meerDe stageperiode van de stagiaires van de Community of Practice Waterstof, die in de nieuwsbrief van maart zijn geïntroduceerd, is van start gegaan. Een belangrijk onderdeel van deze stage bestaat uit het uitvoeren van een onderzoek naar de vraag en het aanbod van waterstof in Regio Foodvalley en de samenwerking...
Lees meerOp maandag 17 april was een bijeenkomst met de voedsel-partners van het Living Lab Regio Foodvalley Circulair. De ondernemers uit de voedselketen die op 9 februari (opnieuw) partner zijn geworden van het Living Lab kwamen bijeen bij De Groenerie om samen de agenda te bepalen voor de komende periode. Doel...
Lees meer