Op 22 februari ’23 heeft kok en cateraar Paula Middendorp uit Wageningen een masterclass verzorgd voor studenten van MBO Het Perron in Veenendaal. Aangeboden door Living Lab Circulair/regio Foodvalley. Zo’n 20 studenten van de Koksopleiding en van de opleiding Zorg & Welzijn hebben kennis kunnen maken met wat je allemaal...
Lees meerWat is Circo? De CIRCO-ontwerpmethode heeft tot nu toe meer dan 1200 bedrijven en 500 creatieve professionals gefaciliteerd om een eerste stap te zetten richting circulair ondernemen. Geen theoretisch verhaal, maar direct toegepast op je eigen product. In een 3-daagse workshop krijgen bedrijven een kader aangereikt om te innoveren en...
Lees meerMet veel plezier nodigen we jullie uit voor een informatiesessie over CIRCO Tracks . Deze CIRCO Track kan je inzetten bij het verkennen van de circulaire kansen bij gemeentelijke opgaven, zoals woningbouw, utiliteitsbouw, scholenbouw, infra, grondwerk, riolering & buizen. CIRCO Track in het kort In een CIRCO Track gaan 8-10...
Lees meerSilke van Helvoirt – student Food Innovation bij HAS green academy – heeft de eerste landelijke ZERO Food Waste Challenge gewonnen met haar project Get Saucy. Dit is een kant-en-klare saus die je vanuit de diepvries in portieblokjes kunt gebruiken met als doel meer broccolistronken en -bladeren op het bord...
Lees meerMeer weten over circulaire economie in uw bedrijf, kennismaken met circulaire nieuwe business modellen en besparen op uw afval door te scheiden? Upcycle Your Waste biedt kosteloze online cursussen met kleine deeltjes van 5 tot 10 minuten die u in uw eigen tempo kunt volgen. De totale cursustijd voor de...
Lees meer