Wij maken het rond
Ondernemers

Living Lab
Regio Foodvalley
Circulair.

Werkplaats Bouw 2021-2022

Maandag 13 december 2021 Community of Practice Bouw

Terug- en vooruitblik De Werkplaats Bouw wordt uitgevoerd in samenwerking met Cirkelstad. Wie we zijn: De Werkplaats Bouw wordt uitgevoerd in samenwerking met Cirkelstad. Werkplaatstrekker is Alexander van den Buuse vanuit zijn rol als spinner Cirkelstad Veenendaal. Alexander is werkzaam bij BOOT. Vanuit het Living Lab Regio Foodvalley Circulair zijn...

Lees meer

Zaaien met kiemkracht voor de circulaire economie

Maandag 13 december 2021 Algemeen

Het Living Lab Regio Foodvalley Circulair  Het netwerk in de Regio Foodvalley dat circulaire economie versnelt en ondersteunt heeft een succesvol jaar achter de rug. Naast verschillende themabijeenkomsten in de werkplaatsen is de ondersteuning van MKB-bedrijven versterkt, zijn er onderzoeksprojecten met het onderwijs opgezet en is er inspiratie gedeeld door...

Lees meer

Ondernemersdesk biedt helpende hand aan ondernemers in de regio 


Donderdag 09 december 2021 Algemeen

Eén plek voor alle vragen van ondernemers De Ondernemersdesk is dé plek waar ondernemers terecht kunnen met hun vragen over groei, personeel, ruimte en financiering in Foodvalley. De Ondernemersdesk beantwoordt vragen van ondernemers, legt verbanden tussen ondernemers, overheden en andere organisaties, en zorgt ervoor dat de belangen van ondernemers centraal...

Lees meer

Experiment: bewust kiezen voor plantaardige voeding

Vrijdag 03 december 2021 AlgemeenCommunity of Practice Circulaire Voedselketens

Een artikel uit het online magazine Groei #8 van Regio Foodvalley . Bekijk het hele magazine hier . Vernieuwend experiment in zes supermarkten Regio Foodvalley. In de transitie naar minder dierlijke en meer plantaardige eiwitten in onze voeding, speelt de consument een belangrijke rol. Maar hoe stimuleer je mensen tot...

Lees meer

Online magazine Groei #8

Donderdag 02 december 2021 Algemeen

Het online magazine Groei #8 van Regio Foodvalley is uit! Een editie vol innovatieve en duurzame verhalen.  Dit jaar is voor het eerste jaar de Innovatieprijs Regio Foodvalley uitgereikt. Fabriek Fris uit Ede heeft deze prijs gewonnen. Dit bedrijf verwerkt oude lakens en tafelkleden uit de horeca weer tot kwalitatief...

Lees meer

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven