Wij maken het rond
Ondernemers

Living Lab
Regio Foodvalley
Circulair.

Week van de Circulaire Economie

Woensdag 26 januari 2022 Algemeen

Professionals organiseren van maandag 7 t/m zaterdag 12 februari 2022 een eigen evenement over de circulaire economie. Het doel? Laten zien hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt, zodat bezoekers daarvan kunnen leren. Door het hele land krijgen goede voorbeelden een podium, ontmoeten voorlopers elkaar en krijgen starters concrete handvatten...

Lees meer

Werkplaats Bouw: oproep aan de deelnemers

Dinsdag 25 januari 2022 Community of Practice Bouw

Voor dit nieuwe jaar willen we je het volgende vragen:  Wat vind jij een belangrijk onderwerp op het gebied van circulariteit? Deze onderwerpen willen wij graag behandelen tijdens de Werkplaats bijeenkomsten komend jaar. Wij halen daarvoor kennis, kunde en ervaring uit het landelijke netwerk van Cirkelstad. Hiermee kan jij, samen...

Lees meer

Utrechtse Circulaire Innovatie Top 20 bekend!

Dinsdag 18 januari 2022 Algemeen

Op vrijdag 14 januari is de jury bijeengekomen om uit een totaal van 28 inzendingen de Utrechtse Circulaire Innovatie Top 20 samen te stellen. Deze innovaties zijn genomineerd voor de publieksprijs. De beste vijf zijn nog in de race voor de juryprijs. De beide winnaars worden tijdens een live-uitzending op...

Lees meer

Gelderse Circulaire Innovatie Top 20 bekend!

Woensdag 12 januari 2022 Algemeen

Op dinsdag 11 januari is de jury bijeengekomen om uit een totaal van 34 inzendingen de Gelderse Circulaire Innovatie Top 20 samen te stellen. Deze innovaties zijn genomineerd voor de publieksprijs. De beste vijf zijn nog in de race voor de juryprijs. De beide winnaars worden tijdens een live-uitzending op...

Lees meer

Zeven interessante artikelen over groene circulaire meststoffen

Maandag 10 januari 2022 Community of Practice Circulaire Voedselketens

Kunnen we een betaalbaar, biodiversiteit sparend, fossiele mest-vrij en toch voor iedereen voedselzeker landbouwsysteem maken? Zowel Brusselse als Haagse beleidsmakers stellen boeren, de levensmiddelenindustrie en de detailhandel voor die uitdaging. In een serie van 7 artikelen onderzoeken agrobioloog Henk Breman en melkveehouderszoon Jeroen van Buuren de geschiedenis van de mens...

Lees meer

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven