Wij maken het rond
Ondernemers

Living Lab
Regio Foodvalley
Circulair.

Bedrijventerreinen & Energie

Dinsdag 28 februari 2023 Algemeen

Waarom is samenwerking belangrijk als het gaat om de verduurzaming van bedrijventerreinen? Welke kansen en belemmeringen die komen kijken bij collectieve warmte en koude op bedrijventerreinen? Wat zijn de mogelijkheden van stroomnetten? Houdt u zich bezig met bovenstaande vragen dan is wellicht interessant om deze webinar reeks terug te kijken,...

Lees meer

Masterclass Voedselverspilling - ‘Gered’ voedsel wordt trendy lunchbuffet

Donderdag 23 februari 2023 Community of Practice Circulaire Voedselketens

Op 22 februari ’23 heeft kok en cateraar Paula Middendorp uit Wageningen een masterclass verzorgd voor studenten van MBO Het Perron in Veenendaal. Aangeboden door Living Lab Circulair/regio Foodvalley.  Zo’n 20 studenten van de Koksopleiding en van de opleiding Zorg & Welzijn hebben kennis kunnen maken met wat je allemaal...

Lees meer

Living Lab is CIRCO Track partner

Maandag 20 februari 2023 Algemeen

Wat is Circo? De CIRCO-ontwerpmethode heeft tot nu toe meer dan 1200 bedrijven en 500 creatieve professionals gefaciliteerd om een eerste stap te zetten richting circulair ondernemen. Geen theoretisch verhaal, maar direct toegepast op je eigen product. In een 3-daagse workshop krijgen bedrijven een kader aangereikt om te innoveren en...

Lees meer

Informatiesessie over CIRCO Tracks

Maandag 20 februari 2023 Algemeen

Met veel plezier nodigen we jullie uit voor een informatiesessie over CIRCO Tracks . Deze CIRCO Track kan je inzetten bij het verkennen van de circulaire kansen bij gemeentelijke opgaven, zoals woningbouw, utiliteitsbouw, scholenbouw, infra, grondwerk, riolering & buizen. CIRCO Track in het kort In een CIRCO Track gaan 8-10...

Lees meer

'Get Saucy' winnaar van eerste landelijke ZERO Food Waste Challenge

Vrijdag 17 februari 2023 Community of Practice Circulaire Voedselketens

Silke van Helvoirt – student Food Innovation bij HAS green academy – heeft de eerste landelijke ZERO Food Waste Challenge gewonnen met haar project Get Saucy. Dit is een kant-en-klare saus die je vanuit de diepvries in portieblokjes kunt gebruiken met als doel meer broccolistronken en -bladeren op het bord...

Lees meer

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven