Guus Weerdenburg over de resultaten van 5 maanden Orbisk bij Rijn IJssel Vakschool Wageningen “Wij vinden het belangrijk dat onze studenten goed omgaan met producten en dus ook met voedselreststromen”, aldus chef-kok Guus Weerdenburg, praktijk instructeur en F&B manager Rijn IJssel Vakschool Wageningen. Daarom nam de school op 9 januari...
Lees meerPer juni 2024 heeft Jabe Faber de rol van Thematrekker Industrie binnen Living Lab Regio Foodvalley Circulair op zich genomen. Als ervaringsdeskundige vanuit bedrijven als Auping en Philips gaat hij vol energie aan de slag met het verbinden van bedrijven, kennisinstellingen, ketens, mensen en processen in de regio Foodvalley. Naast...
Lees meerOp woensdag 26 juni vond de derde ketenbijeenkomst plaats "Gezond bouwen in de Gelderse Vallei". We zagen elkaar in Ede voor een wandeling naar het vezelhennepveld van Herman Pieter Prangsma, waar we het spandoek "Hier Groeien Huizen" hebben opgehangen. We leerden elkaar en elkaars vragen beter kennen tijdens het speeddaten....
Lees meerNetwerkbijeenkomst van het Living Lab Regio Foodvalley Circulair Thema: Circulair, het nieuwe normaal!? Op 19 september is de jaarlijkse netwerkbijeenkomst van het Living Lab Regio Foodvalley Circulair! Graag nodigen we alle betrokken ondernemers, opleidingen, beleidsambtenaren, partners, ambassadeurs, bestuurders en andere geïnteresseerden uit bij deze bijeenkomst. Hoe gaat het met onze...
Lees meerOndernemers schrijf je in! Ben jij één van de ondernemers die de Innovatieprijs Regio Foodvalley op 16 oktober mee naar huis neemt? Heb jij een product, dienst of idee waarmee je grote impact maakt? Meld je innovatie dan aan via www.innovatieprijsregiofoodvalley.nl . Aanmelden kan tot en met 25 augustus 2024....
Lees meer