Wij maken het rond
Ondernemers

Living Lab
Regio Foodvalley
Circulair.

VMBO-leerlingen van het Perron in Veenendaal volgen masterclass verspillingsvrij koken

Woensdag 22 september 2021 Community of Practice Circulaire Voedselketens

VMBO-leerlingen van Het Perron in Veenendaal kregen een masterclass verspillingsvrij koken van chefkok Mick Denneman van het SmaakPark. Nederlandse huishoudens kunnen gemiddeld 41 kilo voedsel per persoon per jaar besparen door minder voedsel weg te gooien. Tijdens de verspillingsvrije week (van 7 t/m 13 september) vroegen bedrijven, onderwijs en publieke...

Lees meer

In de uitzending van Doe Maar Duurzaam, RTL-Z!

Dinsdag 21 september 2021 Algemeen

Het Living Lab Regio Foodvalley Circulair is in het programma RTL Doe Maar Duurzaam gekomen! Een interessante samenwerking is daar onder de aandacht gebracht.    Regio Foodvalley heeft de ambitie om een brede circulaire beweging op gang te brengen. Door samen te werken met andere initiatieven en bedrijven gebeuren er mooie...

Lees meer

Genomineerden innovatieprijs Regio Foodvalley bekend!

Woensdag 15 september 2021 Algemeen

De vijf genomineerden die kans maken op de prijs voor de meest impactvolle innovatie in Regio Foodvalley zijn bekend. De onafhankelijke vakjury bracht negenentwintig inzendingen terug tot vijf en kiest op 29 september de beste innovatie. Zij kijken naar originaliteit, impact, duurzaamheid en circulariteit en sector-overstijgende samenwerking. Ook het publiek...

Lees meer

Verspillingsvrije helden in het zonnetje

Woensdag 15 september 2021 Community of Practice Circulaire Voedselketens

De afgelopen maand zette Regio Foodvalley al acht Verspillingsvrije Helden in het zonnetje. Acht professionals en ondernemers die zich in onze regio inzetten om producten te redden van de kliko. Zij deelden hun verhalen en handige verspillingsvrije tips. Zo kwam boer Roel van Dijk aan het woord: zijn koeien worden...

Lees meer

Webinar Waterstofmobiliteit

Dinsdag 14 september 2021 Community of Practice Waterstof

Donderdag 16 september 2021 om 15:30-17:00 uur Op het gebied van waterstof werken de provincies Utrecht en Zuid-Holland, het EnergieCollectief Utrechtse Bedrijven (ECUB) en Platform Groene Hart Werkt! nauw samen. In een reeks webinars over waterstof en mobiliteit die zij gezamenlijk organiseren komen vooral de praktische kant van het rijden...

Lees meer

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven