Wij maken het rond
Ondernemers

Living Lab
Regio Foodvalley
Circulair.

Youth World Food Festival

Donderdag 14 oktober 2021 Community of Practice Circulaire Voedselketens

Op zaterdag 16 oktober is het Youth World Food Festival! Hét festival voor en door jongeren waar we elkaars visie op de wereld, voedselketens en innovatieve ideeën delen. Met elkaar kunnen we impact maken en zoeken we samen naar oplossingen voor de uitdagingen van vandaag. Jullie zijn de toekomstmakers! De...

Lees meer

Webinar: waarom je circulair moet ondernemen om toekomstbestendig te zijn

Vrijdag 01 oktober 2021 Algemeen

Als ondernemer stond je door de corona-pandemie zeer waarschijnlijk voor nieuwe uitdagingen. Ineens merkte je bijvoorbeeld dat inkooprijzen stegen. Of dat bepaalde grondstoffen niet meer geleverd werden. En dat zorgde voor vertraging voor jouw eindproduct. Hoe bereid je je dus voor op de toekomst – zodat jouw onderneming nét wat...

Lees meer

Fabriek Fris winnaar van de Innovatieprijs 2021

Donderdag 30 september 2021 Algemeen

Gisteravond vond de feestelijke uitreiking van de Innovatieprijs Regio Foodvalley 2021 plaats. De uitreiking was in het Schaffelaartheater in Barneveld, daar mochten we elkaar eindelijk weer fysiek ontmoeten! Winnaar Fabriek Fris uit Ede heeft de Innovatieprijs Regio Foodvalley 2021 gewonnen. Met hun eigen merk, OSIAS, krijgt afgedankt katoen een tweede...

Lees meer

Wilma Gorissen: een nieuw gezicht in de versnellingskamer

Woensdag 29 september 2021 Algemeen

Veel mensen in de regio Foodvalley zullen Wilma Gorissen al kennen. Is het niet persoonlijk, dan is het wel door de vele contacten die zij in de regio heeft als het gaat om duurzaamheid. Haar netwerk is groot, evenals haar ambitie om de wereld een stukje mooier te maken. Dat...

Lees meer

Terugblik Werkplaats Industrie

Woensdag 29 september 2021 Community of Practice Industrie

In de Werkplaats Industrie ging de discussie over circulaire industrieterreinen. Niet alleen over de definitie, maar vooral hoe we bestaande industrieterreinen circulair maken. Geïnspireerd door de natuur wordt een circulair industrieterrein gezien als een vorm van industriële symbiose. Hoe kunnen bedrijven lokaal samenwerken om het gebruik van afval van de...

Lees meer

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven