Op 5 oktober heeft de prijsuitreiking plaatsgevonden van de posterwedstrijd in het basisonderwijs i.k.v. de Verspillingsvrije Week, die in heel NL heeft plaatsgevonden in de maand september. Gestart op de Floriade op 14 september. Op uitnodiging van Regio Foodvalley hebben daar onze partners het Voedingscentrum en Smaaklessen (WUR) met kinderen...
Lees meerSteeds meer regionale consumenten bereiken door je zichtbaarheid gezamenlijk te vergroten. Afgelopen zomer werkten meer dan vijftien agrariërs samen aan de campagne Vallei Proef Lokaal, waarin zij onder begeleiding van online marketingexpert Wija Koers hun producten onder aandacht van duizenden regionale consumenten brachten. Tijdens de Korte Ketenbijeenkomst in Stoutenburg gaven...
Lees meerOm aan het Nederlandse Klimaatakkoord te voldoen, moet de industrie haar CO₂-emissies in 2030 met minstens 55% gereduceerd hebben ten opzichte van 1990. Programma Verduurzaming Industrie ondersteunt bedrijven die willen verduurzamen op technisch, economisch en juridisch gebied. Bekijk onderstaande video van Gert Jan Lankhorst en kom meer te weten over...
Lees meerVijf bedrijven uit Regio Foodvalley zijn genomineerd voor de Innovatieprijs Regio Foodvalley die woensdag 19 oktober 2022 wordt uitgereikt in De Basiliek in Veenendaal. De vijf innovatieve bedrijven zijn No Palm Ingrediënts (Ede), Sieplo (Lunteren), Thermoware (Barneveld), Unbrick (Ede) en XINTC (Kootwijkerbroek). De “Innovatieprijs Regio Foodvalley 2022” zet innovatieve producten...
Lees meerVoor een integraal circulair ontwerp gelden drie dimensies: de product-dienstcombinatie, het business model en het waardesysteem. Bovendien staat ontwerp niet op zichzelf. Als ontwerper of bedrijf heb je rekening te houden met de context waarin je je bevindt. Alle kennisitems op deze nieuwe site zijn gesorteerd naar het thema waar...
Lees meer