Met de titel 'Captains Dinner 2022: Inspiratie, uitwisseling en koersbepaling' is het verslag van het Captains Dinner in het zesde nummer van Vallei Business Magazine, regionaal zakenmagazine voor de Foodvalley Regio, opgenomen. Bekijk het artikel hier
Lees meerZes studenten van Wageningen UR werkten in het najaar aan een onderzoek naar onderbelichte reststromen in Regio Foodvalley. We hadden hen gevraagd om beschikbare databases en onderzoeken te analyseren, interviews te houden bij grotere levensmiddelenbedrijven en de inzichten te vertalen naar adviezen voor Regio Foodvalley. Onze vraag was: zijn er...
Lees meerHet bedrijf Bakkersgrondstof uit Wageningen, initiatief van onder andere Sebastiaan Hetterschijt, boekte begin januari succes in de landelijke media. NOS: “In Nederland worden dagelijks 700.000 broden te veel gebakken, die dan maar worden vermalen tot veevoer. Geen goede zaak, vinden drie bakkers. Zij begonnen daarom een bedrijf om van oud...
Lees meerOndernemers in de Cleantech Regio kunnen voor de cofinanciering van hun concrete plannen een beroep doen op een financiële bijdrage uit het project Circulaire Fabrieken. Het project Circulaire Fabrieken ondersteunt bedrijven bij het realiseren van circulaire ambities. Twee van de instrumenten waarmee we de circulaire transitie versnellen zijn: kennisvouchers ter...
Lees meerWerkplaats Waterstof #5 Thema: Regelgeving & Vergunningen Rondleiding: IPKW Terrein in Arnhem Onder begeleiding van inspirerende initiatiefhouders binnen de Regio Foodvalley, hebben wij tijdens Werkplaats Waterstof #5 vanuit verschillende invalshoeken verkend wat er komt kijken bij het realiseren van een waterstofinitiatief m.b.t. regelgeving & vergunningen. Dit hebben wij vanuit theorie,...
Lees meer