De stageperiode van de stagiaires van de Community of Practice Waterstof, die in de nieuwsbrief van maart zijn geïntroduceerd, is van start gegaan. Een belangrijk onderdeel van deze stage bestaat uit het uitvoeren van een onderzoek naar de vraag en het aanbod van waterstof in Regio Foodvalley en de samenwerking...
Lees meerOp maandag 17 april was een bijeenkomst met de voedsel-partners van het Living Lab Regio Foodvalley Circulair. De ondernemers uit de voedselketen die op 9 februari (opnieuw) partner zijn geworden van het Living Lab kwamen bijeen bij De Groenerie om samen de agenda te bepalen voor de komende periode. Doel...
Lees meerJaarlijks stelt het Versnellingshuis Nederland circulair! de Rode Draden notitie op. Hierin staan de veel voorkomende belemmeringen die bedrijven ervaren bij circulair ondernemen. Gevolgd door een overzicht met mogelijke oplossingen door ervaringen uit de praktijk. Het doel? De weg voor ondernemers vrijer maken richting een circulaire economie. De Rode Draden...
Lees meerOp woensdag 19 april kwamen bij BIT MeetMe in Ede zo’n 25 mensen bij elkaar om in een interactieve workshop de kansen te ontdekken die het uitwisselen van grondstoffen, energie, ruimte of andere innovatieve ideeën biedt. Het Living Lab Circulair organiseerde deze bijeenkomst samen met de gemeente Veenendaal, de gemeente...
Lees meerWij zijn weer op zoek naar de meest innovatieve ondernemers in Regio Foodvalley! Op 11 oktober 2023 wordt de Innovatieprijs Regio Foodvalley 2023 uitgereikt aan de meest innovatieve ondernemer uit de regio. Ondernemers met innovatieve producten of diensten - waarbij circulariteit een belangrijke rol speelt - kunnen zich tot en...
Lees meer