Wij maken het rond
Partner worden

Living Lab
Regio Foodvalley
Circulair.

Even voorstellen: Dynova

Vrijdag 26 februari 2021 Algemeen

Het Living Lab Regio Foodvalley Circulair is een programma ondersteund door verschillende founders en partners. Door samen te werken zetten we stappen in de richting naar een circulaire economie. In de rubriek ‘even voorstellen’ lichten we elke nieuwsbrief een founder of partner uit. Dit keer is Dynova aan de beurt....

Lees meer

Innovatie traineeships

Vrijdag 26 februari 2021 Algemeen

Heeft uw mkb-onderneming een innovatievraagstuk? Dan is een innovatietraineeship wellicht iets voor uw bedrijf! Aeres Hogeschool biedt sinds kort innovatietrainees aan voor het mkb. Met een innovatietrainee haalt u voor uw bedrijf voor anderhalf jaar een getalenteerde hogeschoolstudent in huis met nieuwe en toepasbare kennis die voor u een vraagstuk...

Lees meer

Terugblik week circulaire economie

Donderdag 25 februari 2021 Algemeen

Van 1 t/m 6 februari 2021 heeft de week van de Circulaire Economie plaatsgevonden. Wij hebben hier aandacht aan besteed door verschillende artikelen te plaatsen en er zijn verschillende interessante online bijeenkomsten georganiseerd.  Iets gemist? Of graag nog teruglezen? Bekijk de artikelen hier:  Best practice onderwijs en circulariteit Het nut...

Lees meer

Terugblik: Werkplaats Industrie

Maandag 22 februari 2021 Community of Practice Industrie

Op 11 februari vond de eerste online bijeenkomst van Werkplaats Industrie plaats, één van de Living Labs binnen het Regio Foodvalley Circulair-netwerk. Tijdens deze online bijeenkomst stond - aan de hand van een bewezen voorbeeld uit de praktijk - slim, duurzaam en circulair ondernemen centraal. De deelnemers brainstormen over een...

Lees meer

Waterstof als energiedrager voor een Circulaire Economie

Vrijdag 05 februari 2021 Community of Practice Waterstof

Als we klimaatverandering willen remmen, dan moeten wij onze energie en daarmee ook de materialenkringloop sluiten. Dat wil zeggen dat wij van een lineaire economie, waarbij producten aan het eind van hun levenscyclus worden weggegooid, naar een circulaire economie gaan waarbij producten aan het eind van de levenscyclus hoogwaardig worden...

Lees meer

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven