Naar aanleiding van de Living Lab Day heeft Vallei Business Magazine besloten om een special uit te brengen rondom het Living Lab. In het magazine staat onder andere een interview met Jan Jonker (professor duurzaam ondernemen aan de Radboud Universiteit) en worden verschillende circulaire best practices uitgelicht van de TeKa...
Lees meerOp 3 februari 2021 16:00 uur is de finale van de Gelderse Circulaire Innovatie Top 20 . In deze live-uitzending pitchen de 20 beste inzendingen van de Gelderse Circulaire Innovatie Top 20 hun innovatie, waarna de jury de winnaars bepaalt en de prijzen uitreikt. Jij kan stemmen op jouw favoriete...
Lees meerCirculair ondernemen is de toekomst. In een circulaire economie wordt de waarde van producten en diensten maximaal behouden en negatieve effecten voorkomen. Heel veel ondernemers in Gelderland zijn volop bezig met het realiseren van circulaire innovaties. Om alle Gelderse ideeën en initiatieven op de kaart te zetten en elkaar te...
Lees meerWil je als instelling de stap zetten naar een duurzame toekomstbestendige organisatie? Dit vraagt om een andere manier van samenwerken en organiseren, aanbesteden en inkopen, zowel intern als extern. Dit kun je niet alleen, daar heb je ook de toeleveranciers voor nodig. Samen kunnen jullie een grote rol spelen in...
Lees meerWerkplaats Voedselverspilling op 19 november 2020 met onderwijs en ondernemers levert kennis én mooie matches op Op 19 november 2020 vond de Werkplaats Voedselverspilling plaats, onderdeel van de Living Lab Day van Regio Foodvalley Circulair. Deze bijeenkomst ging over voedselverspilling als thema binnen het onderwijs. De deelnemers – diverse onderwijsinstellingen,...
Lees meer