De meeste mensen vinden het nog steeds ontzettend lastig om gezond te eten. De huidige voedselomgeving speelt hierin een substantiële rol. Deze omgeving verleidt veelal tot het maken van keuzes die niet bijdragen aan een gezond voedingspatroon. Zo staat het grootste deel van het assortiment van supermarkten en het voedselaanbod...
Lees meerWilt u samen met andere ondernemers een product, proces of dienst circulair ontwerpen, produceren of organiseren? En wilt u daarvoor hulp van een ervaren procesbegeleider? De subsidie Circulaire ketenprojecten kan u daarbij ondersteunen. De subsidie is er vooral voor mkb-ondernemers. Per project mag ook een grote onderneming meedoen. De regeling...
Lees meer29 september 2022 - 09:00 tot 13:00 uur. Welke stappen maakt jouw organisatie op basis van de zeventien duurzame doelen die de Verenigde Naties heeft geformuleerd? Of ben je nog niet zover? Ondertussen slaat de klimaatverandering wel steeds sneller toe. Laat je daarom ook verleiden om duurzame keuzes te maken...
Lees meerIn de Challenge Week matcht Circulaire Fabrieken een circulaire vraag van een bedrijf met een ‘oplossing’ (kennis, circulair product of innovatief idee). Voor de Challenge Week van 26 t/m 30 september 2022 hebben Circulaire Fabrieken de volgende uitdagingen voor jullie verzameld. Ben jij één van de oplossers? Meld je dan...
Lees meerMaandag 5 september, 12:00 - 13:00 uur - gratis webinar. Terug naar de collegebanken met CIRCL College Tour! In dit programma leer je alles over thema's die relevant zijn voor de transitie naar een duurzame, circulaire economie. Iedere maand nodigen ze een expert, professor of visionair uit om een hoorcollege...
Lees meer