Bent of kent u die creatieve food ondernemer die in een pop-up store gezond en lokaal voedsel op het station Ede-Wageningen wil aanbieden aan reizigers en passanten? Lees dan verder. Vindt u ook dat het makkelijker moet worden om te kiezen voor gezond en duurzaam eten? En wilt u daar...
Lees meerDe landbouwsector is van belang voor de provincie Utrecht en staat voor grote maatschappelijke uitdagingen. De landbouw moet duurzamer en milieuvriendelijker worden tegelijkertijd een bijdrage leveren aan de klimaatdoelstellingen. Toegang tot eerlijke, gezonde en lokale producten zijn van groter belang geworden voor bewoners van de provincie. Daarbij moet de agrariër...
Lees meerHet is volop lente buiten. Hopelijk geeft dit energie om bezig te zijn met circulaire economie. Er gebeurt veel in de regio, het borrelt en bruist. Onze grote wens is dat die energie tot bloei komt in projecten, samenwerkingen en innovaties. Het Living Lab wil experimenteerruimte bieden, de samenwerking tussen...
Lees meerWilt u samen met andere ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf (mkb) een circulair product of circulaire dienst ontwerpen? Of uw processen of businessmodel circulair organiseren? En wilt u daarvoor hulp van een ervaren procesbegeleider? De subsidie Circulaire ketenprojecten kan u daarbij ondersteunen. De regeling in het kort. Doelstelling: Minder...
Lees meerThema: "meer korte keten producten op schap en bord" Donderdag 7 april 2022 | 10.00 - 13.00 | ontvangst vanaf 9.30 | inclusief lunch Met veel plezier nodigen we je uit bij restaurant FoodVia in Arnhem! Rode draad van deze netwerkbijeenkomst: meer korte keten producten op het schap en bord...
Lees meer