Van 7 tot en met 13 september is de Verspillingsvrije Week! Regio Foodvalley heeft voor deze week 8 verspillingsvrije helden uitgelicht. Vandaag brengen wij graag Mark Mudde onder de aandacht. In zijn supermarkt wordt van alles gedaan om verspilling te voorkomen, van slim inkopen tot een samenwerking met Too Good...
Lees meerHoe richt je nu een verdienmodel in voor voor het agrarisch bedrijf van de toekomst? Welke kansen liggen er in nieuwe concepten en korte ketens? Doe mee aan de Masterclass vanaf 12 oktober 2021! Wil je meer informatie over wat deze Masterclass je kan bieden? Meld je nu aan voor...
Lees meerDe vakantieperiode loopt op zijn eind, binnenkort gaan de scholen weer beginnen en de meeste mensen weer aan het werk. Bent u op vakantie geweest of gaat u wellicht nog? We hopen dat het een mooie periode is (geweest) en dat er tijd is geweest voor rust en ontspanning. Een...
Lees meerHet Vallei Business Magazine nummer 2 van 2021 is uit! Een interessant regionaal zakenmagazine voor de foodvalley regio. Wij lichten graag twee interessante artikelen uit: Op bezoek bij ingenieursbedrijf BOOT Fabriek Fris werkt aan een betere wereld Of bekijk het het gehele magazine via onderstaande button. Vallei Business Magazine
Lees meerDe nieuwe provinciale subsidieverordening 'energietransitie' is gepubliceerd. Daarin is onder andere een mogelijkheid voor haalbaarheidsstudies (€ 10k) en innovatie-pilots (€ 50k) voor de circulaire energietransitie (bijvoorbeeld met betrekking tot isolatie, opslag, opwek). Meer informatie Vragen over deze subsidieregeling? Dan kan er contact worden opgenomen met Bastiaan de Jonge . Daarnaast...
Lees meer