Vorig jaar is het Versnellingshuis samen met haar partners op zoek gegaan naar de belemmeringen waar bedrijven die circulair willen ondernemen keer op keer tegenaan lopen. Afgelopen februari hebben wij de notitie Rode Draden 2021 gepubliceerd. Dit jaar gaan ze een stap verder: ze willen uitzoeken in welke mate ondernemers...
Lees meerAls ondernemer stond je door de corona-pandemie zeer waarschijnlijk voor nieuwe uitdagingen. Ineens merkte je bijvoorbeeld dat inkooprijzen stegen. Of dat bepaalde grondstoffen niet meer geleverd werden. En dat zorgde voor vertraging voor jouw eindproduct. Hoe bereid je je dus voor op de toekomst – zodat jouw onderneming nét wat...
Lees meerGisteravond vond de feestelijke uitreiking van de Innovatieprijs Regio Foodvalley 2021 plaats. De uitreiking was in het Schaffelaartheater in Barneveld, daar mochten we elkaar eindelijk weer fysiek ontmoeten! Winnaar Fabriek Fris uit Ede heeft de Innovatieprijs Regio Foodvalley 2021 gewonnen. Met hun eigen merk, OSIAS, krijgt afgedankt katoen een tweede...
Lees meerVeel mensen in de regio Foodvalley zullen Wilma Gorissen al kennen. Is het niet persoonlijk, dan is het wel door de vele contacten die zij in de regio heeft als het gaat om duurzaamheid. Haar netwerk is groot, evenals haar ambitie om de wereld een stukje mooier te maken. Dat...
Lees meerTerwijl u deze nieuwsbrief ontvangt staan 5 bedrijven in de startblokken zich te presenteren voor de Innovatieprijs Regio Foodvalley. Vanavond, 29 september, is het zover! Vijf prachtige genomineerden: duurzaam, circulair, ondernemend en vernieuwend. We hopen dat de hele avond zo zal zijn met veel ontmoetingen en inspiratie. We hopen ook...
Lees meer