Wij maken het rond
Ondernemers

Living Lab
Regio Foodvalley
Circulair.

Nieuwsbrief september 2021

Woensdag 29 september 2021 Algemeen

Terwijl u deze nieuwsbrief ontvangt staan 5 bedrijven in de startblokken zich te presenteren voor de Innovatieprijs Regio Foodvalley. Vanavond, 29 september, is het zover! Vijf prachtige genomineerden: duurzaam, circulair, ondernemend en vernieuwend. We hopen dat de hele avond zo zal zijn met veel ontmoetingen en inspiratie. We hopen ook...

Lees meer

In de uitzending van Doe Maar Duurzaam, RTL-Z!

Dinsdag 21 september 2021 Algemeen

Het Living Lab Regio Foodvalley Circulair is in het programma RTL Doe Maar Duurzaam gekomen! Een interessante samenwerking is daar onder de aandacht gebracht.    Regio Foodvalley heeft de ambitie om een brede circulaire beweging op gang te brengen. Door samen te werken met andere initiatieven en bedrijven gebeuren er mooie...

Lees meer

Genomineerden innovatieprijs Regio Foodvalley bekend!

Woensdag 15 september 2021 Algemeen

De vijf genomineerden die kans maken op de prijs voor de meest impactvolle innovatie in Regio Foodvalley zijn bekend. De onafhankelijke vakjury bracht negenentwintig inzendingen terug tot vijf en kiest op 29 september de beste innovatie. Zij kijken naar originaliteit, impact, duurzaamheid en circulariteit en sector-overstijgende samenwerking. Ook het publiek...

Lees meer

#VerspillingsvrijeHeld Dominick Roelofsen - K-Fresh

Dinsdag 14 september 2021 AlgemeenCommunity of Practice Circulaire Voedselketens

Van 7 tot en met 13 september is de Verspillingsvrije Week! Regio Foodvalley heeft voor deze week 8 verspillingsvrije helden uitgelicht. Vandaag brengen wij graag Dominick Roelofsen onder de aandacht.  K-Fresh produceert verse, voorgesneden AGF-producten. Dominick probeert met slimme inkoop en logistiek de houdbaarheid voor de (thuis)kok zoveel mogelijk te...

Lees meer

#VerspillingsvrijeHeld Judith Keizer - eigenaar Eetwinkel Vreemde Streken

Maandag 13 september 2021 AlgemeenCommunity of Practice Circulaire Voedselketens

Van 7 tot en met 13 september is de Verspillingsvrije Week! Regio Foodvalley heeft voor deze week 8 verspillingsvrije helden uitgelicht. Vandaag brengen wij graag Judith Keizer onder de aandacht.  Alles wat je bij Judith koopt of eet is duurzaam geproduceerd, met minimale verspilling. Van gerechten met 'oud' brood van...

Lees meer

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven