Terwijl u deze nieuwsbrief ontvangt staan 5 bedrijven in de startblokken zich te presenteren voor de Innovatieprijs Regio Foodvalley. Vanavond, 29 september, is het zover! Vijf prachtige genomineerden: duurzaam, circulair, ondernemend en vernieuwend. We hopen dat de hele avond zo zal zijn met veel ontmoetingen en inspiratie. We hopen ook...
Lees meerHet Living Lab Regio Foodvalley Circulair is in het programma RTL Doe Maar Duurzaam gekomen! Een interessante samenwerking is daar onder de aandacht gebracht. Regio Foodvalley heeft de ambitie om een brede circulaire beweging op gang te brengen. Door samen te werken met andere initiatieven en bedrijven gebeuren er mooie...
Lees meerDe vijf genomineerden die kans maken op de prijs voor de meest impactvolle innovatie in Regio Foodvalley zijn bekend. De onafhankelijke vakjury bracht negenentwintig inzendingen terug tot vijf en kiest op 29 september de beste innovatie. Zij kijken naar originaliteit, impact, duurzaamheid en circulariteit en sector-overstijgende samenwerking. Ook het publiek...
Lees meerVan 7 tot en met 13 september is de Verspillingsvrije Week! Regio Foodvalley heeft voor deze week 8 verspillingsvrije helden uitgelicht. Vandaag brengen wij graag Dominick Roelofsen onder de aandacht. K-Fresh produceert verse, voorgesneden AGF-producten. Dominick probeert met slimme inkoop en logistiek de houdbaarheid voor de (thuis)kok zoveel mogelijk te...
Lees meerVan 7 tot en met 13 september is de Verspillingsvrije Week! Regio Foodvalley heeft voor deze week 8 verspillingsvrije helden uitgelicht. Vandaag brengen wij graag Judith Keizer onder de aandacht. Alles wat je bij Judith koopt of eet is duurzaam geproduceerd, met minimale verspilling. Van gerechten met 'oud' brood van...
Lees meer