Professionals organiseren van maandag 7 t/m zaterdag 12 februari 2022 een eigen evenement over de circulaire economie. Het doel? Laten zien hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt, zodat bezoekers daarvan kunnen leren. Door het hele land krijgen goede voorbeelden een podium, ontmoeten voorlopers elkaar en krijgen starters concrete handvatten...
Lees meerOp vrijdag 14 januari is de jury bijeengekomen om uit een totaal van 28 inzendingen de Utrechtse Circulaire Innovatie Top 20 samen te stellen. Deze innovaties zijn genomineerd voor de publieksprijs. De beste vijf zijn nog in de race voor de juryprijs. De beide winnaars worden tijdens een live-uitzending op...
Lees meerOp dinsdag 11 januari is de jury bijeengekomen om uit een totaal van 34 inzendingen de Gelderse Circulaire Innovatie Top 20 samen te stellen. Deze innovaties zijn genomineerd voor de publieksprijs. De beste vijf zijn nog in de race voor de juryprijs. De beide winnaars worden tijdens een live-uitzending op...
Lees meerHierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit jaar. We zijn heel trots op wat we met het Living Lab Regio Foodvalley Circulair in 2021 hebben bereikt! Het leek ons interessant om per werkplaats terug te blikken en vooruit te kijken. U zal het vast met ons eens zal zijn...
Lees meerZie je voor jouw bedrijf kansen om bij te dragen aan een duurzaam en gezond voedselsysteem? Met het Business Innovation Program Food (BIPF) helpen we je om scherp te krijgen welke ideeën kansrijk zijn en hoe je deze vertaalt tot concrete nieuwe verdienmodellen voor jouw bedrijf. Start je avontuur en...
Lees meer