Zie je voor jouw bedrijf kansen om bij te dragen aan een duurzaam en gezond voedselsysteem? Met het Business Innovation Program Food (BIPF) helpen we je om scherp te krijgen welke ideeën kansrijk zijn en hoe je deze vertaalt tot concrete nieuwe verdienmodellen voor jouw bedrijf. Start je avontuur en...
Lees meerHet Living Lab Regio Foodvalley Circulair Het netwerk in de Regio Foodvalley dat circulaire economie versnelt en ondersteunt heeft een succesvol jaar achter de rug. Naast verschillende themabijeenkomsten in de werkplaatsen is de ondersteuning van MKB-bedrijven versterkt, zijn er onderzoeksprojecten met het onderwijs opgezet en is er inspiratie gedeeld door...
Lees meerEén plek voor alle vragen van ondernemers De Ondernemersdesk is dé plek waar ondernemers terecht kunnen met hun vragen over groei, personeel, ruimte en financiering in Foodvalley. De Ondernemersdesk beantwoordt vragen van ondernemers, legt verbanden tussen ondernemers, overheden en andere organisaties, en zorgt ervoor dat de belangen van ondernemers centraal...
Lees meerEen artikel uit het online magazine Groei #8 van Regio Foodvalley . Bekijk het hele magazine hier . Vernieuwend experiment in zes supermarkten Regio Foodvalley. In de transitie naar minder dierlijke en meer plantaardige eiwitten in onze voeding, speelt de consument een belangrijke rol. Maar hoe stimuleer je mensen tot...
Lees meerHet online magazine Groei #8 van Regio Foodvalley is uit! Een editie vol innovatieve en duurzame verhalen. Dit jaar is voor het eerste jaar de Innovatieprijs Regio Foodvalley uitgereikt. Fabriek Fris uit Ede heeft deze prijs gewonnen. Dit bedrijf verwerkt oude lakens en tafelkleden uit de horeca weer tot kwalitatief...
Lees meer