Meer plantaardig en minder verspillen Ondernemers in de Horeca, Zorg, Catering en Retail in Gelderland kunnen met 50% subsidie deelnemen aan het programma Gelderland van Morgen. Onder deskundige begeleiding gaan zij gedurende 1 of 2 jaar aan de slag met het aanbieden van meer voedsel met plantaardige eiwitten en het...
Lees meerWerk jij met jouw keten aan circulaire projecten? Dan is de subsidie circulaire ketenprojecten wellicht iets voor jou. Als mkb-ondernemer vraag je mét je partners vanaf mei 2022 een subsidie aan voor 50 procent van jouw projectkosten. De Subsidie Circulaire Ketenprojecten biedt mkb-ondernemers de kans om met hun keten circulaire...
Lees meerNog heel even wachten en dan is het alweer lente. Hopelijk heeft u door de stormen van de afgelopen week geen schade opgelopen en bent u klaar voor het voorjaar. De week van 7-11 februari stond helemaal in het teken van de circulaire economie: u heeft daar ongetwijfeld iets van...
Lees meerGreencycl, bouwer van ’s-werelds eerste recyclingproces voor ziekenhuisafval, heeft de juryprijs van de Utrechtse Circulaire Innovatie Top 20 gewonnen. De publieksprijs ging naar TOMO, het circulaire fashion en lifestyle omni-channel platform. De initiatiefnemers van de Utrechtse Circulaire Innovatie Top 20 willen laten zien wat de provincie Utrecht te bieden heeft...
Lees meerMet duurzame en circulaire uitdagingen kunnen we direct aan de slag. Denk aan het verminderen van de CO2-uitstoot en andere maatregelen om het klimaat en de aarde te sparen. Dit zijn zeker geen ‘missions imposible’. We kunnen voedselverspilling tegengaan en kiezen voor een plantaardig-rijk dieet. Deze voorbeelden staan in de...
Lees meer