Op dinsdag 11 januari is de jury bijeengekomen om uit een totaal van 34 inzendingen de Gelderse Circulaire Innovatie Top 20 samen te stellen. Deze innovaties zijn genomineerd voor de publieksprijs. De beste vijf zijn nog in de race voor de juryprijs. De beide winnaars worden tijdens een live-uitzending op...
Lees meerHierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit jaar. We zijn heel trots op wat we met het Living Lab Regio Foodvalley Circulair in 2021 hebben bereikt! Het leek ons interessant om per werkplaats terug te blikken en vooruit te kijken. U zal het vast met ons eens zal zijn...
Lees meerZie je voor jouw bedrijf kansen om bij te dragen aan een duurzaam en gezond voedselsysteem? Met het Business Innovation Program Food (BIPF) helpen we je om scherp te krijgen welke ideeën kansrijk zijn en hoe je deze vertaalt tot concrete nieuwe verdienmodellen voor jouw bedrijf. Start je avontuur en...
Lees meerHet Living Lab Regio Foodvalley Circulair Het netwerk in de Regio Foodvalley dat circulaire economie versnelt en ondersteunt heeft een succesvol jaar achter de rug. Naast verschillende themabijeenkomsten in de werkplaatsen is de ondersteuning van MKB-bedrijven versterkt, zijn er onderzoeksprojecten met het onderwijs opgezet en is er inspiratie gedeeld door...
Lees meerEén plek voor alle vragen van ondernemers De Ondernemersdesk is dé plek waar ondernemers terecht kunnen met hun vragen over groei, personeel, ruimte en financiering in Foodvalley. De Ondernemersdesk beantwoordt vragen van ondernemers, legt verbanden tussen ondernemers, overheden en andere organisaties, en zorgt ervoor dat de belangen van ondernemers centraal...
Lees meer